Hoikistunut Christina Aguilera osaa korostaa upeaa vyötäröään – katso kuvat

Laulaja Christina Aguilera näyttää mallia siinä, kuinka muodokas nainen voi korostaa upeaa vyötäröään.

NBC-kanavan The Voice -kykyjenetsintäohjelmassa Hollywoodissa vieraillut Christina Aguilera, 32, esitteli punaisella matolla hoikistunutta kroppaansa. Laulajatar osaa tuoreiden kuvien perusteella korostaa upeaa vyötäröään!

Viime kuukausina hoikistunut Aguilera oli valinnut ylleen mustan mekon, jonka yläosa oli tyköistuva ja helma leveni maltillisesti. Lyhythelmaisen mekon kiintopisteenä toimi niittivyö, jonka avulla laulajatar naulitsi katseet vyötäröönsä.

Kuka tahansa voi ottaa mallia Aguileran entisestään hoikistavasta ja vyötäröä korostavasta tyylistä! Aguilera on valinnut hameensa alle tiukan ja hyvin istuvan alusasun, joka saa mekon istumaan entistä paremmin. Vartalon hoikimpaan kohtaan aseteltu vyö taas piti huolen siitä, että katseet kiinnittyvät ensimmäisenä nimenomaan vyötärölle. Kokeile rohkeasti Aguileran niksejä!

Aguilera on vuosien saatossa tullut tunnetuksi laulutaitonsa ja lavakarismansa lisäksi siitä, että hänen painonsa heittelehtii hurjasti. Aika ajoin Aguileran kunnosta on huolestuttu, sillä merkittävät vaihtelut painossa saattavat aiheuttaa terveysongelmia. Tällä hetkellä Aguilera vaikuttaa kuitenkin elinvoimaiselta. Viime marraskuussa tähti oli jonkin verran muodokkaammassa kunnossa.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja