Hjallis Harkimo lähetyksessä: Näin hurjiin tekoihin ihminen pystyy pakon edessä

Liikemies Hjallis Harkimo kertoi Studio55.fi-lähetyksessä, minkä kivuliaan tempun hän joutui tekemään ollessaan yksin merellä.

Hjallis Harkimo oppi yksinpurjehduksella maailman ympäri, että ihminen pystyy uskomattomiin suorituksiin pakon edessä.

Matkan ensimmäinen osuus Rhode Islandista Kapkaupunkiin kestää seitsemän ja puoli viikkoa. Reitti ei ole Harkimon mukaan teknillisesti vaikea, mutta yksinolo on rankkaa, varsinkin jos sattuu jotain odottamatonta.

– Neljä, viisi päivää ennen Kapkaupunkia minulla oli niin hirveä hammassärky, etten tiennyt mitä olisin tehnyt. Minulla ei ollut sellaisia lääkkeitäkään mukana, että saisin säryn pois. Se vain jatkui ja jatkui, joten otin hohtimet ja vedin hampaan pois, Harkimo kertoi.

Teko toi hetken helpotuksen. Onneksi Harkimo pääsi satamaan ennen kuin ikeneen jääneiden juurien aiheuttamat tuskat kävivät sietämättömiksi.

– Ihminen on sellainen, kun se joutuu liemeen, se koettaa keksiä kaikki keinot pysyäkseen hengissä. Se pystyy tekemään asioita, joita se ei pystyisi muuten tekemään. Eihän kukaan ihminen vedä hohtimilla hampaita pois tai muuta sellaista normaalielämässä, Harkimo pähkäili.

Klikkaa kuvaa ja katso päivän lähetyksestä, mikä oli Harkimon mielestä yksinpurjehduksen kohokohta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja