Mainos

Himo halpapuhelimiin – asiakas aiheutti joukkorähinän Turussa

Turun Gigantti mainosti myyvänsä torstaiaamusta alkaen matkapuhelinta kymmenellä eurolla. Kaupantekijät pysyivät maltillisina aina ovien avaamiseen saakka. Noin 200 paikalle saapunutta asiakasta ryntäsi sisään ovien auetessa ja helvetti oli irti. Asiasta kertoo Turun Sanomat verkkoversiossaan.

Jono kärkijoukossa rynnännyt mies oli saanut kuningasajatuksen ja nappasi mennessään teleosaston vuoronumeroautomaatin – luultavasti auttaakseen jonon hännille juuttuneita ystäviään.

– Hän aikoi ilmeisesti repiä vuoronumeroita kavereilleen, Turun Sanomien haastattelema tavaratalopäällikkö Kai Brück kertoi.

Muut asiakkaat olivat protestoineet temppua ja vuoronumerovaras ryntäsi automaatti kainalossaan pakosalle. Ryhmä muita asiakkaita seurasi perässä samalla miestä mukiloiden.

Tavaratalon vartijoiden ansiosta tilanne keskeytyi ja paikalle hälytetty poliisipartio ei joutunut käyttämään sähkölamauttimia tai muitakaan voimakeinoja.

Ketään ei pidätetty ja jopa koko tilanteen aiheuttanut vuoronumerovaras pääsi kotimatkalle uusi puhelin kourassaan.

Turun Sanomien haastatteleman tavaratalopäällikkö Brückin mukaan sisälle kaupantekoon päästettiin lopulta vain alle kymmenen hengen kännykänhimoajalauma kerralla.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.