Hillitön video! Janni Hussin ja Tuukka Ritokosken yhteislaulu oli liikaa – Jaajo Linnonmaan pokka petti täysin

5:10
Sometähti Janni Hussi taisteli tiensä radiomaailman huipulle – näin hän sen teki

Radio Suomipopin kuuntelijat ihastuivat kaksikon yhteiskappaleeseen.

Radio Suomipopin Aamulypsyssä ihastuttavat Janni Hussi ja Tuukka ”Tuke” Ritokoski hauskuuttivat kuulijoita ponnekkaalla yhteislaulullaan. Hussi julkaisi Instagram-tilillään pätkän, jossa kaksikko laulaa tunteella Britney Spearsin hittikappaletta Born To Make You Happy. Kaksikon yhteislaulun aikana radiojuontaja Jaajo Linnonmaa repeää täysin liitoksistaan ja nauraa makeasti.

Videon näet klikkaamalla nuolesta.

Jos et näe videota, voit katsoa sen tästä.

– Tilaa kevään ja kesän juhliin Suomen viihdyttävin bilebändi Tuukka & Hussi, eli TUSSI! Myös stream keikat nyt myynnissä! Hussi kirjoittaa videon yhteyteen.

Aamulypsyn fanit ovat ottaneet iloisesti vastaan kaksikon yhteisesityksen.

– Koko trio sekabolla saa tulla ihan koska vaan esiintymään mun juhliin.

– Siis tää oli huikea! Kiilaa ihan mun top5 aamulypsyssä.

Hussi hyppäsi Aamulypsyyn, kun Anni Hautala jäi äitiyslomalle. Hussi kertoi MTV Uutisten haastattelussa, että radiotyö oli unelmien täyttymys. Radiotyöstä Hussi oli ehtinyt haaveilla jo teini-ikäisestä asti, mutta kertoo, ettei uskaltanut aiemmin lähteä tavoittelemaan pitkäaikaista unelmaansa.

– Sitten vihdoin ja viimein keräsin rohkeuteni ja rupesin pistämään työhakemuksia. Tarjouduin tekemään kaikkia mahdollisia tuurauksia ja sijaisuuksia, koelähetyksiä ja -nauhoituksia. Tilaisuus aukeni sitten ensin Suomipopin viikonloppuaamuissa ja lopulta Aamulypsyssä. En olisi ikinä voinut kuvitella, että pääsen tuollaiseen paikkaan kokeilemaan, hän taustoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja