Radiojuontaja Tuukka Ritokoski esiintyi suorassa radiolähetyksessä tukevassa humalassa – "Oli hyvä show, älkää antako mulle fuduja"

Radiojuontaja Tuukka Ritokoski oli eilen vahvassa humatilassa haastatellessaan suorassa Suomipop-lähetyksessä salibandyn pelaajia.

Radio Suomipopin juontajan Tuukka Ritokosken ääni ei ollut klassisessa radioaaltovireessä tiistai-illan suorassa lähetyksessä. 

Humalasta sammaltavaa ääntä säestivät varsin erikoiset kysymykset, jotka hän suuntasi studioissa vieraina olleille salibandypelaajille Peter Kotilaiselle ja Rasmus Kainulaiselle.

– Miten sä olet kotiutunut Jyväskylään? Ritokoski kysyi Jyväskylän Happeessa pelaavalta Kotilaiselta.

Kotilaiselle ja Kainulaiselle pelin henki oli selvä alusta lähtien ja kaksikko vastasi kysymyksiin selvästi huvittuneesti.

– Olen asunut siellä aina, joten kai minä olen aika hyvin sinne kotiutunut, Kotilainen kertoi suorassa lähetyksessä.

"Ketään ei kiinnosta v***uakaan salibandy"

Haparoiden alkanut Ritokosken suoritus ei varsinaisesti petrannut jatkossakaan, joskin salibandypelaajien vastaukset siirtyivät yhä enemmän huumorilinjalle.

– No mites säbä ... sähly on lähtenyt liikkeelle? Ritokoski kysyi takerrellen.

– Sähly? Liikkeelle? No siis sehän perustettiin vuonna 1740. Niin sitä on pelattu eri liikuntapaikoissa monta vuotta, Kotilainen kertoi avuliaasti.

Ritokoski ei tainnut olla erityisen herkkätunteisella tuulella, sillä pian hänen oli pakko alustaa kysymystään kertomalla omasta suhteestaan salibandyyn.

– Mun on nyt pakko kertoa kuulijoille, ketään ei kiinnosta vittuakaan salibandy, Ritoski arveli.

Kaikesta huolimatta radiojuontaja oli ainakin jossain määrin tyytyväinen radiolähetykseen. Toisaalta hän taisi myös ymmärtää, että nyt tuli mokattua.

– Oli hyvä show. Älkää antako mulle fuduja. Nähdään! Ritokoski totesi.

"Suhtaudumme asiaan vakavasti"

MTV Uutiset haastatteli Ritokosken radiojuonnosta Nelonen Median radioiden sisältöjohtaja Johannes Saukkoa.

– Sattunut tapaus Radio Suomipopilla on valitettava. Pahoittelen tapahtunutta. Tuukka on tässä rikkonut useampaa sääntöä ja suhtaudumme asiaan vakavasti, Saukko viestitti MTV Uutisille.

Asia on otettu puheeksi myös Ritokosken kanssa.

– Hän itse on tapahtuneesta vilpittömän pahoillaan. Asia on käsitelty hänen kanssaan. Tarkemmin emme kommentoi yksittäiseen henkilöön liittyviä asioita. Aamulypsy palaa linjoille ensi vuoden puolella. Muuta kommentoitavaa meillä ei ole.

Alla olevista tviiteistä voit kuunnella paloja Ritokosken juonnosta.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ensimmäisenä asiasta uutisoi Iltalehti.

Radioäänestä televisiokasvoksi – Juha Perälä kertoo, millaista on juontaa uutuusohjelmaa, ja miksi hän väsyi radioon 4:23
Radioäänestä televisiokasvoksi – Juha Perälä kertoo, miksi hän väsyi radioon.

Lue myös:

    Uusimmat