HIFK-ratkaisijan kommentit herättivät huomiota, ovatko kaikki toipuneet koronakurimuksesta? – "Anton Lundell ei selvästi ole vielä vanhassa lyönnissään"

22:28
Liigaviikko käy läpi pudotuspelien kuumimmat puheenaiheet.

HIFK on osoittanut SM-liigan puolivälierissä toipuneensa hyvin seuraa ravistelleesta koronaviruksesta. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen kuitenkin huomauttaa Liigaviikko-ohjelmassa, ettei kaikki pelaajat ole vielä omalla tasollaan.

Pudotuspelien alla koronaviruksen piinaamaksi joutunut HIFK on löytämässä jälleen hyvän vireen. HIFK johtaa Kärppiä vastaan pelattavaa ottelusarjaa jo 2-0 ja voi torstaina lunastaa paikkansa välierissä.

Tiistaina pelattu toinen osaottelu ratkesi vasta toisessa jatkoerässä, kun Jesse Saarinen latoi HIFK:n voittoon. Sihvonen teki Saarisen ottelun jälkeen annetuista kommenteista napakan huomion joukkueen tilanteesta.

– Hän sanoi mielenkiintoisella tavalla, että "omalla kohdallani ei ole mitään ongelmaa". Hän viittasi pienesti siihen, että selvästi siellä esimerkiksi Anton Lundell ei ihan ole siinä omassa vanhassa lyönnissään, Sihvonen toteaa Liigaviikko-ohjelmassa viitaten HIFK:ta ravistelleeseen koronavirusaaltoon.

Vaikka suuri osa HIFK:n pelaajista sairastuikin koronavirukseen lähes pahimmalla hetkellä runkosarjan loppusuoralla joukkueen pelin ollessa uomissaan, on HIFK osoittanut toipuneensa haastavasta tilanteesta mainiosti. Sihvosen mukaan HIFK saattaa olla matkalla jopa Lukon suureksi haastajaksi.

– Se on sanottava, että keskimäärin HIFK:n pelaajisto on toipunut siitä. He parantavat peli peliltä. Hieman se korona vaikutti yksittäisten pelaajien suoritukseen, mutta ei niin paljoa. HIFK on palannut lähes rakenteellisesti siihen hyvään aggressiivisen lätkään, jota ovat viljelleet läpi kauden. HIFK alkaa palauttaa niitä asemia, Sihvonen sanoo.

SM-liigan 3. puolivälieräottelut torstaina:

Klo 16.00
Pelicans–TPS

Klo 18.30
Kärpät–HIFK
KalPa-Tappara
Ilves-Lukko

Kaikki ottelut katsottavissa cmore.fi-palvelusta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja