KalPa valmistelee suurta yllätystä, Tappara-tähden rooli vaihtoaitiossa puhuttaa – "En tiedä, onko se hyvä asia"

22:28
Liigaviikko pui SM-liigan puolivälieräparien tilannetta.

Tapparan ja KalPan puolivälieräsarja on alkanut tasaisissa merkeissä. MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen ihmettelee Liigaviikko-ohjelmassa Tappara-tähti Kristian Kuuselan roolia kirvesrintojen vaihtoaitiossa.

Tapparan ja KalPan puolivälieräsarja on kahden pelatun ottelun jälkeen kutkuttavasti tasan 1-1. Tappara sai jo ennen ottelusarjan alkua ikäviä uutisia, kun päävalmentaja Jussi Tapola kertoi tähtihyökkääjä Kristian Kuuselan olevan sivussa KalPa-sarjasta loukkaantumisen vuoksi.

Tapparalle erittäin tärkeä Kuusela on kuitenkin vahvasti läsnä joukkueensa pudotuspelitaistossa myös otteluiden aikana, vaikkei kykene itse hyppäämään kaukaloon. Kuusela on ollut otteluiden aikana Tapparan taustatiimissä joukkueen vaihtoaitiossa.

– Kyllä Tappara on ollut jo vuosien ajan Kristian Kuuselan joukkue. Nyt hän on siellä aitiossa. En tiedä, onko se hyvä asia. Ikään kuin kerrotaan, että hän on niin suuri, että häntä tarvitaan täällä (aitiossa), Sihvonen pohtii Liigaviikko-ohjelmassa.

Sihvonen ei täysin ymmärrä, mikä Kuuselan rooli vaihtoaitiossa oikein on.

– Hän taitaa tsempata pelaajia, hymyilee ja kannustaa. Se aina vähän särkee myös jotain. Mutta se alleviivaa sitä, kuinka tärkeä hän on, Sihvonen toteaa.

Kuuselan läsnäolo ei kuitenkaan siivittänyt Tapparaa voittoon joukkueiden toisessa kohtaamisessa, kun KalPa raapi tärkeän vierasvoiton Hakametsästä. Sihvonen povaa KalPan aiheuttavan vielä paljon harmaita hiuksia kirvesrinnoille.

– KalPa on valmistelemassa yllätystä. Tappara antoi kotietuaan vähän pois. Nyt KalPalle riittää, että voittaa kaksi kertaa Niiralan montussa. Saattaa olla, että tässäkin sarjassa on vielä viiden ottelun potpuri luvassa.

SM-liigan 3. puolivälieräottelut torstaina:

Klo 16.00
Pelicans–TPS

Klo 18.30
Kärpät–HIFK
KalPa-Tappara
Ilves-Lukko

Kaikki ottelut katsottavissa cmore.fi-palvelusta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja