Herttuatar Meghanin väitetään kopioivan kälynsä Catherinen tyyliä – vertaa itse!

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan 1:30

Brittilehti Daily Mailin mukaan Britannian hovin työntekijät kummastelevat herttuatar Meghanin samanlaista tyyliä kälynsä herttuatar Catherinen kanssa.

VIDEO: Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan

Ensimmäistä lastaan odottava herttuatar Meghan on ollut vasta vajaan vuoden kuningasperheen jäsen mentyään naimisiin prinssi Harryn kanssa viime keväänä. Kaunotar on nähty vuoden aikana hyvin samantapaisessa tyylissä kuin kälynsä herttuatar Catherine.

Daily Mail -lehden mukaan hovin työntekijät kummastelevat naisten yhteneväistä tyyliä.

Katen tyylistä on vastannut hänen henkilökohtainen avustajansa ja stylisti Natasha Archer kun taas Meghan luottaa tyylissään läheiseen ystäväänsä stylisti Jessica Mulroneyhin.

Kensingtonin palatsi tiedotti marraskuussa Meghanin ja Harryn muuttavan pois palatsista, jossa he ovat asuneet yhdessä Catherinen ja tämän puolison, Harryn veljen prinssi Williamin kanssa kihlauksestaan lähtien.

Tämä sai aikaan huhun välirikosta Catherinen ja Meghanin välillä.

Palatsista kommentoitiin tilannetta.

– Se on mutkikas tilanne, mutta se oli ainutkertainen. He ovat määrätietoisesti päättäneet ylläpitää positiivista suhdetta, vaikka he selkeästi ovat erittäin erilaisia lähestymistavoiltaan, palatsin lähde kertoi.

Herttuattaria ei ole juuri nähty julkisesti yhdessä Meghanin ja Harryn toukokuisten häiden jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat