Brittihovissa kuohuu jälleen – herttuatar Meghanin toinen assistentti irtisanoutui: "Suuri menetys"

1:30

Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn väliaikainen yksityissihteeri aikoo jättää tehtävänsä. 

VIDEO: Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat ensimmäistä lastaan

Esikoistaan odottava herttuatar Meghan menettää jälleen merkittävän jäsenen henkilökunnastaan. Kyseessä on toinen kerta herttuattaren ja prinssi Harryn toukokuisten häiden jälkeen, kun Meghanille tärkeä työntekijä irtisanoutuu. 

Herttuaparin väliaikainen yksityissihteeri Samantha Cohen on ilmoittanut, ettei halua työsuhteestaan vakituista ja aikoo jatkaa muihin tehtäviin sen jälkeen, kun herttuatar synnyttää esikoisensa ensi keväänä. Cohenin on kerrottu aikovan auttaa pariskuntaa seuraajansa etsimisessä. 

50-vuotias australialainen Cohen on työskennellyt kuninkaalliselle perheelle 17 vuoden ajan, ja hän on kuningatar Elisabetin entinen avustava yksityissihteeri. Cohen ilmoitti viime kesänä irtisanoutuvansa tuosta tehtävästä ja otti sitten vastaan väliaikaisen työnsä Meghanin ja Harryn palkkalistoilla. 

Cohenin tehtäviin kuului muun muassa auttaa herttuatarta sopeutumaan kuninkaalliseen elämään. Brittiläisen lehdistön mukaan Cohen aikoi pysyä tehtävässään puolen vuoden ajan, vaikka kerrotaan, että Meghan olisi halunnut pitää Cohenin alaisenaan vakituisesti. 

– Sam tulee olemaan suuri menetys. Jatkossa Meghan saattaa tarvita hoviavustajan, joka ei ole luonut uraa siviilipalvelijana tai kuninkaallisten sisäpiirissä, Meghania läheinen lähde kertoo. 

Cohenin ilmoitus työpaikkansa jättämisestä tulee vain kuukausi sen jälkeen, kun kerrottiin, että Meghanin henkilökohtainen assistentti Melissa Touabti oli irtisanoutunut työstään puolen vuoden jälkeen. Touabti oli avainasemassa herttuaparin häiden järjestelyssä, sekä hän piti huolta herttuattaren aikatauluista.

On huhuttu, että Touabtilla ja Meghanilla olisi ollut vaikea suhde keskenään. Viime viikkojen aikana on ollut paljon keskustelua siitä, että Meghan olisi luonteeltaan hankala, mikä olisi näyttäytynyt varsinkin herttuaparin häiden aikana. 

Marraskuussa uutisoitiin, että hovin sisäpiiriläisen mukaan herttuatar Meghan tyypillisesti aloittaa päivänsä viideltä aamulla ja viestittää henkilökunnalleen pyyntöjä ja ideoita kuudesta seitsemään kertaa päivässä. 

– Meghan tarvitsee jonkun, jolla on energiaa ja kärsivällisyyttä auttaa häntä määrittämään tulevan roolinsa. 

Marraskuussa uutisoitiin myös, että herttuatar olisi halunnut käyttää häissään smaragdein koristeltua tiaraa, mutta kuningatar Elisabet kielsi tämän toiveen. 

– Oli erittäin kiivas keskustelu, joka päätyi siihen että kuningatar puhui Harryn kanssa. Hän sanoi, että "Meghan ei voi saada kaikkea mitä haluaa. Hän saa sen tiaran, jonka minä annan hänelle". 

Harryn kerrotaan sanoneen palatsin henkilökunnalle ennen pariskunnan häitä, että "mitä Meghan haluaa, sitä Meghan saa". 

Lisäksi huhut ovat liikkuneet Meghanin ja herttuatar Catherinen viileistä väleistä. Naisten kerrotaan joutuneen sanaharkkaan Meghanin kohdeltua Catherinen henkilökuntaa tämän mielestä sopimattomalla tavalla. 

Lähde: E! News

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja