Tyylikästä eleganssia – herttuatar Meghan hurmasi vihreässä prinssi Louisin ristiäisissä

Prinssi Louisin ristiäiset 1:32

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat näyttävinä prinssi Louisin ristiäisissä. 

VIDEO: Kuningatar Elisabet joutui jättämään prinssi Louisin ristiäiset väliin

Lähes kaksi kuukautta naimisissa olleet prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat yhdessä Harryn veljen, prinssi Williamin ja tämän puolison herttuatar Catherinen kuopuksen ristiäisissä maanantaina 9. heinäkuuta. Seremonia pidettiin St. Jamesin palatsin kuninkaallisessa kappelissa, jossa myös herttuatar Meghan kastettiin aiemmin tänä vuonna. 

Herttuattaren yllä nähtiin oliivinvihreä Ralph Laurenin mekko, johon kuului Meghanin tyyliin ominainen venemallinen kaula-aukko. Herttuatar viimeisteli tyylinsä Stephen Jonesin saman sävyisellä hatulla. 

Kuninkaallinen pariskunta tapasi jälleen myös Canterburyn arkkipiispan Justin Welbyn, joka vihki parin heidän hääpäivänään 19. toukokuuta. 

Herttuatar Meghan on osallistunut useaan tärkeään tilaisuuteen kuninkaalliseen perheen kanssa hänen ja prinssi Harryn marraskuisesta kihlauksesta lähtien. Meghan ja Harry ovat olleet läheisissä tekemisissä myös erityisesti kuninkaallisten lasten kanssa.

Esimerkiksi prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kaksi vanhempaa lasta, 4-vuotias prinssi George ja 3-vuotias prinsessa Charlotte toimivat pariskunnan häissä morsiuslapsina. 

Harry ja Meghan asuvat Williamin ja Catherinen naapureina Kensingtonin palatsissa, joten tuoreella avioparilla on tulevaisuudessakin mahdollisuus olla aktiivisesti tekemisissä ja viettää aikaa sukulaislastensa kanssa. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat