Herttuatar Meghanin käytös huippukokouksessa pöyristyttää – viittasi seitsemän minuutin puheessa 54 kertaa itseensä

Harry ja Meghan saapuivat kuningatar Elisabetin platinajuhlaan 0:58
Näin kohuissa ryvettyneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan saapuivat kuningatar Elisabetin platinajuhliin viime kesäkuussa.

Herttuatar Meghan aiheutti jälleen yleistä kummastusta puheellaan, joka keskittyi häneen itseensä harvinaisen voimakkaasti.

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry edustivat maanantaina 5. syyskuuta Iso-Britannian Machesterissa järjestetyssä One Young World -huippukokouksessa, jossa herttuatar piti seitsemän minuutin mittaisen puheen. Erikoista puheessa oli se, että Meghan viittasi puheessaan itseensä 54 kertaa.

– Minut kutsuttiin vuonna 2014 ensimmäisen kerran neuvonantajaksi One Young Worldiin. Olin luultavasti monella tapaa samanlainen kuin sinä. Olin nuori ja kunnianhimoinen, herttuatar sanoi puheessaan 2000 päiselle yleisölleen.

Meghan muisteli olleensa illallisella ja ajatelleensa, kuinka olikaa päässyt kunnioitettuun asemaan.

– Siellä minä olin. Olin tyttö Pukumiehistä ja minua ympäröivät maailman johtajat, humanitaariset henkilöt, pääministerit ja aktivistit, joita kohtaan minulla on todella syvä kunnioitus ja ihailen heitä. Ja minut kutsuttiin istuutumaan siihen pöytään.

Kokemustaan herttuatar ylisti runsain sanakääntein.

–Olin niin ällikällä lyöty tästä kokemuksesta. Taisin säästää pienen nimikylttini. Se oli todiste siitä, että olin siellä, todiste siitä, että kuuluin sinne. Totuus oli, etten ollut varma kuuluvani joukkoon. Olin niin hermostunut, mutta One Young World näki minussa nykyisyyden ja tulevaisuuden, aivan kuten minä näen teissä.

LIsäksi Meghan kertoi puheessaan elämänsä muuttuneen totaalisesti hänen astuttua julkisuuteen kuninkaallisen roolissa. Hän lopetti puheensa muistuttamalla, ettei ”tärkeä työ voi odottaa huomista".

– Hyväksy tämä hetki luodaksesi parempi huominen. 

Majesty-lehden päätoimittaja Ingrid Seward leimaili hänen puheensa kuitenkin järjettömäksi. 

– En voi kuvitella tai ymmärtää kuinka 2000 nuorta ymmärsivät sanaakaan siitä, mistä hän puhui. Siinä ei ollut mitään järkeä. En usko, että hän tiesi itse mistä puhui. Se oli vain "minä, minä, minä" ja itsensä ylistämistä, Seward sivalsi.

Kyseessä on Meghanin ensimmäinen puhe Iso-Britannian maaperällä yli kahteen vuoteen. Harry ja Meghan erosivat kuninkaallisista tehtävistä maaliskuussa 2020, jonka jälkeen he eivät ole pitäneet puheita prinssin synnyinmaassa. 

Pariskunta lensi Kaliforniasta Iso-Britanniaan viime lauantaina. Heidän kerrotana yöneen Windsorissa sijaitsevassa Frogmore Cottagessa. Pariskunnan majapaikka sijaitsee kivenheiton päässä Harryn prinssi Williamista ja herttuatar Catherinesta, jotka muuttivat hiljattain Adelaide Cottageen. 

Vierailu jäi kuitenkin lyhyeksi, sillä pariskunta lensi Saksan Düsseldorfiin Invictus Games -urheilutapahtumaan, joka on Harryn suojelema. Tapahtumassa kilpailevat sodissa haavoittuneet ja armeijassa palvelleet sotilaat sekä veteraanit.

Lähde: The Sun



Lue myös:

    Uusimmat