Herttuatar Meghan avautui kipeästä aiheesta – näin nettikiusaaminen on vaikuttanut kuninkaalliseen: "Olin vuonna 2019 trollatuin henkilö koko maailmassa"

5:54
NN: Meghan Markle otti julkisesti kantaa George Floydin traagiseen kuolemaan: "Olisi väärin olla sanomatta mitään"

Herttuatar Meghan avautui kokemastaan nettikiusaamisesta nuorten lukiolaisten podcastissa.

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry vierailivat hiljattain yhdysvaltalalaislukiolaisten ylläpitämässä Teenager Therapy -podcastissa, jossa Meghan avautui nettikiusaamisesta, jonka uhriksi hän on joutunut liityttyään kuninkaalliseen perheeseen. Näyttelijänä työskennellyt yhdysvaltalaissyntyinen Meghan liittyi osaksi kuninkaallista perhettä toukokuussa 2018 mentyään naimisiin prinssi Harryn kanssa. 

Californian Anaheimissa sijaitsevan lukion opiskelijoiden kanssa käydyssä keskustelussa Meghan kävi läpi sitä, millainen vaikutus sosiaalisella medialla voi olla mielenterveyteen. 

– Se on hieno tapa olla yhteydessä muihin, mutta se on loppujen lopuksi myös paikka, missä ei olekaan paljoa yhteyttä. Voin puhua siitä myös henkilökohtaisella tasolla, kertoman mukaan olin vuonna 2019 trollatuin henkilö koko maailmassa, Meghan kommentoi. 

Saman vuoden toukokuussa Meghan sai esikoisensa Archie Harrisonin. Näin ollen Meghan oli noin puolet vuodesta 2019 raskaana ja toiset puolet tuore äiti. 

– Kahdeksan kuukauden ajan siitä en ollut edes näkyvillä, olin äitiyslomalla tai vauvan kanssa. Mutta se mitä sinä aikana tapahtui ja jylläsi, oli melkein ylitsepääsemätöntä. 

– En välitä oletko 15 vai 25, jos ihmiset sanovat asioita, jotka eivät ole totta, se vahingoittaa suuresti sekä mielenterveyttäsi sekä tunne-elämääsi. 

Herttuapari oli mukana podcastissa lauantaina 10. lokakuuta, jolloin vietettiin kansainvälistä mielenterveyspäivää. Meghan ja varsinkin Harry ovat kautta aikain olleet aktiivisesti mukana keskustelussa mielenterveydestä. Meghanin mukaan pariskunta yrittää painottaa työllään sitä, että kaikilla ihmisillä on kokemusta siitä, miltä tuntuu, kun joku loukkaa tunteita. 

– Haavoittuvaisuus ei ole heikkous, haavoittuvaisuuden näyttäminen tämän päivän maailmassa on nimenomaan vahvuutta. Mitä enemmän puhumme siitä, sitä enemmän normaalia siitä tulee. Ja se on normaalia, prinssi Harry pohti keskustelussa. 

Keskustelu kääntyi myös Meghanin kuuluisaan haastatteluun vuodelta 2019 herttuaparin Etelä-Afrikan kiertueelta, jossa hän totesi, ettei hän ole voinut hyvin. 

– Olin väsynyt. Olin juuri aikeissa kylvettää Archien. Olin täysin uupunut, Meghan muisteli haastattelua. 

– Hän imetti yhä siihen aikaan, Harry lisäsi keskusteluun. 

– Jokaisen virallisen tilaisuuden välillä juoksin edestakaisin varmistamassa, että poikamme oli kylläinen, Meghan jatkoi. 

Lähde: People

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja