Herttuatar Camilla iloitsee täysin uudesta vastuuroolista – henkilökohtainen yhteys järjestöön

Herttuatar saa toimia omaa sydäntään lähellä olevan järjestön suojelijana.

Herttuatar Camilla, prinssi Charlesin vaimo, sai juuri ennen vuodenvaihdetta uuden mieluisan tehtävän.

Cornwallin herttuattarenakin tunnettu Camilla on nimittäin juuri nimetty Britannian asevoimien radio- ja televisiopalveluiden (British Forces Broadcasting Service) suojelijaksi.

BFBS pyrkii yhdistämään armeijan henkilökuntaa ja heidän perheitään. 

Herttuattarella on omakohtaista kokemusta järjestön toiminnasta

Herttuatar Camilla ilmoitti nimityksestään sosiaalisessa mediassa ja paljastaa, että suojelijan pesti on hänelle kunnia.

– Olen iloinen tästä mahdollisuudesta puhua teille kaikille ensi kertaa erittäin ylpeänä suojelijana BFBS:lle. 75 vuoden ajan BFBS on puolustanut upeita asevoimiamme ja nostanut valokeilaan heidän elintärkeää työtään, herttuatar kertoo videolla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Herttuatar kehuu videolla järjestön kansainvälistä toimintaa ja tukea armeijan henkilökunnalle sekä heidän perheenjäsenilleen.

Camilla suhtautuu järjestön toimintaan intohimoisesti osittain sen takia, että hänellä on omakohtaista kokemusta yhteyksien tärkeyksestä rintaman ja kotielämän välillä.

– Tiedän hieman yhteyksien ylläpitämisen tärkeydestä armeijan henkilökunnan ja perheiden välillä, sillä toisen maailmansodan aikana isääni pidettiin sotavankina Saksassa.

Herttuattaren mukaan sotilaat pystyivät selviytymään lähes mistä tahansa, kunhan heille suotiin jonkinlainen kontakti kotioloihin.

Lähde: Yahoo News

Katso myös: Prinssi Charles repesi hersyvään nauruun, kun Boris Johnson tuskaili sateenvarjonsa kanssa

0:43

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja