Mainos

Näitä kuninkaallisia sääntöjä herttuatar Meghanin on vaikeaa ymmärtää – "Hänen on hallittava se"

0:45

Vaikka herttuatar Meghan on oppinut hallitsemaan uuden roolinsa, hänellä on edelleen vaikeuksia ymmärtää kaikkia kuninkaallisuuden osa-alueita. 

VIDEO: Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat ensimmäistä kertaa häiden jälkeen

Prinssi Harryn puoliso herttuatar Meghan sai uuden roolinsa ja tittelinsä kaksi kuukautta sitten. Meghan sai kuninkaallisen arvonimen mentyään naimisiin Harryn kanssa 19. toukokuuta Windsorin linnassa. 

Edustustilaisuuksien välillä herttuatar oppii edelleen, mitä kaikkea Sussexin herttuattaren elämään kuuluu. Vaikka Meghan on oppinut nopeasti useita kuninkaallisten käyttäytymissääntöjen pikkuseikkoja, lähteiden mukaan herttuattarella on vaikeuksia ymmärtää tiettyjä yksityiskohtia. 

Herttuattaren on esimerkiksi hankalaa ymmärtää, miksi kuningatar Elisabet haluaa, että kuninkaallisen perheen naiset pukeutuvat mieluummin mekkoihin ja hameisiin kuin housupukuihin. Meghanin on kerrottu kyselevän usein puolisoltaan Harrylta, miksi asiat on tehtävä tietyllä tavalla. 

– Luulen, että hän tuntee olonsa toisinaan hieman turhautuneeksi, mutta tämä on hänen uusi elämänsä ja hänen on hallittava se. 


Ennen liittymistään kuninkaalliseen perheeseen amerikkalaissyntyinen Meghan oli rohkeasanainen näyttelijä. Meghanin omalla sivulla brittiläisen monarkian virallisilla nettisivuilla listataan hänen olevan edelleen feministi. 

Meghan päätyi otsikoihin hiljattain, kun herttuatar keskusteli muiden vieraiden kanssa 10. heinäkuuta Iso-Britannian suurlähettilään puutarhajuhlissa Dublinissa. Senaattori Catherine Noone twiittasi Meghanin sanoneen, että hän oli tyytyväinen nähtyään Irlannin kansanäänestyksen tuloksen abortin laillistamisesta

Kuninkaallisen perheen ei ole tapana osallistua poliittiseen keskusteluun. Noone poisti twiittinsä jälkeenpäin. 

– Se on esimerkki hänen naiiviudestaan. Kuninkaallisen perheen kesken he puhuvat vapaasti, ja kaikki tietävät säännöt. Hän oppii kovan kautta, ettet voi luottaa kehenkään tuon tiiviin piirin ulkopuolelta, The Crown -ohjelman konsultantti ja kirjailija Robert Lacey kommentoi. 

Meghanin puoliso prinssi Harry tekee kaikkensa auttaakseen vaimoaan navigoimaan uuden, haastavan kuninkaallisen elämänsä kanssa. 

– Prinssi Harryn kädestä pitäen -lähestymistyyli on selkeä, tapa jolla hän ohjailee häntä, auttaa häntä, kuninkaallisia kuvannut valokuvaaja Mark Stewart kommentoi. 

Lähde: People

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.