Yllättävä pari syrjäyttää Harryn ja Meghanin "Fab Four" -nelikosta – Williamin ja Catherinen rinnalle on noussut hovin toinen puhuttava kaksikko

0:59
Kuninkaalliset sädehtivät No Time to Die -elokuvan ensi-illan punaisella matolla.

Prinssi William ja herttuatar Catherine tulevat asiantuntijan arvion mukaan edustamaan yhä enemmän prinssi Charlesin ja herttuatar Camillan kanssa.

Iso-Britannian tulevat kuninkaat prinssi Charles ja prinssi William osallistuvat Glasgow'n ilmastokokoukseen ilman kuningatar Elisabetia, jonka lääkäri on määrännyt lepoon pariksi viikoksi. 95-vuotiaan Elisabetin oli tarkoitus sekä osallistua että emännöidä ilmastokokouksen diplomaattinen vastaanotto, mutta lokakuun lopussa tiedotettiin, että vastahakoinen kuningatar joutuu jättämään tilaisuuden väliin lääkärinsä määräyksestä. Kuningattaren on kerrottu kuitenkin osallistuvat kokoukseen ennakkoon nauhoitetulla videoviestillä. 

Isän ja pojan mukana kokouksessa ovat myös heidän puolisonsa, Charlesin vaimo herttuatar Camilla ja Williamin puoliso herttuatar Catherine. Kuninkaallisasiantuntija Rebeca Englishin mukaan kyseessä on brittihovin uusi "voimanelikko". Charles, Camilla, William ja Catherine ovat edustaneet rinta rinnan aiemminkin tänä syksynä, muun muassa No Time To Die -elokuvan ensi-illassa Lontoossa. 

– He ottavat käyttöön isot kuninkaalliset aseensa, meillä on uusi Fab Four -nelikko niin sanotusti: Charles, Camilla, William ja Catherine, jotka suuntaavat sinne hurmaamaan valtuutetut sekä edustamaan Britanniaa. 

– Charlesilla ja Williamilla on itselläänkin melko vahvat ekosuositukset, joten he ovat ehdottomasti oikeat miehet tähän työhön. 

Sekä William että Charles tulevat pitämään omat puheensa ja osallistuvat kansainväliselle iltavastaanotolle maiden johtajien kanssa maanantai-iltana 1. marraskuuta. Charles on vuosikausien ajan kampanjoinut ilmastoasioiden puolesta, ja William on seurannut työssään isänsä jalanjälkiä. 

"Fab Four" -nimitystä käytettiin takavuosina puhuttaessa Williamista, Catherinesta sekä prinssin pikkuveljestä Harrysta ja hänen puolisostaan Meghanista, jotka edustivat jonkin aikaa tiiviinä nelikkona. Kyseinen kuninkaallinen tiimi keräsi osakseen runsaasti ihailua, minkä myötä sitä alettiin kutsua ylevällä lempinimellä. "Fab" tulee englannin kielen sanasta fabulous, mikä tarkoittaa mieletöntä. 

Nelikon tarina tuli kuitenkin päätökseensä, kun kuninkaalliset pariskunnat alkoivat ajautumaan hiljalleen erilleen toisistaan. Samoihin aikoihin saivat alkuunsa huhut ja kertomukset siitä, etteivät pariskuntien välit olleet enää parhaimmasta päästä. Varsinkin Williamin ja Harryn tulehtunut veljessuhde on puhuttanut viime vuosien aikana runsaasti, kuten myös Catherinen ja Meghanin välit.

Harry ja Meghan jättivät kuninkaallisen elämänsä taakseen ja muuttivat Pohjois-Amerikkaan vuoden 2020 maaliskuussa. Heillä on kaksi lasta: 2019 syntynyt Archie sekä kesällä 2021 syntynyt Lilibet Diana.

Lähde: Express

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja