Mainos

Helsinki Median voitto nousi rutkasti

Viestintäalan yhtiö Helsinki Media kohotti tammi-elokuun voittoaan lähes 256 miljoonalla markalla. Nyt voitto rahoituserien jälkeen oli noin 294 miljoonaa markkaa. Yhtiön ilmoituksen mukaan tulosta kohensi erittäin suotuisa ilmoitusmyynti.

Myös loppuvuoden odotetaan etenevän hyvissä merkeissä, joskin tulosta laskee syyskuun alussa konserniin liitettävä tv-yhtiö Ruutunelonen. Sen painolastina ovat laajemman toiminnan käynnistämiseen menevät kulut.

Lehtiyhtiön liikevaihto oli hieman päälle 680 miljoonaa markkaa. Se laski edellisvuodesta lähes 33 miljoonaa markkaa, koska yhtiö myi ensimmäisellä vuosipuoliskolla osia pois. Näihin kuuluvat muun muassa 70 prosentin siivu norjalaisen kaapelitelevisioyhtiö Janco Kabel-TV:n osakkeista, Sanomalehtien ilmoitustoimisto SITA ja FilmNet. Helsinki Median mukaan vertailukelpoinen liikevaihto kasvoi viisi prosenttia.

Helsinki Media syntyi aikanaan Erkkojen suvun yhtiöjärjestelyissä, kun Sanoma Oy:n kustannettaviksi jätettiin vain Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat. Helsinki Media julkaisee lehtiä ja kirjoja ja toimii sähköisessä viestinnässä.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.