Mainos

Helsingissä ja Tampereella auto töytäisee myös aamuyöllä

Helsingissä ja Tampereella ihmiset joutuvat auton tönimäksi myös aamuyöllä, kun muualla Suomessa aamuyön tunnin ovat rauhallisia liikenneonnettomuuksien suhteen.

Tämän vuoden tammi–lokakuussa on aamuyöllä puolen yön ja kello neljän välillä sattunut eniten henkilövahinkoihin johtaneita kolareita Helsingissä: 22 kappaletta. Toiseksi eniten Tampereella: 11.

Tampereella on kuitenkin ollut hiljaisempaa kello 1-2 yöllä, sillä yhtään henkilövahinkokolaria ei ole sattunut kymmenen kuukauden aikana tuolla aamuyön tunnilla. Helsingissä sattui samana ajanjaksona viisi henkilövahinkokolaria.

Kolaritilastojen mukaan aamuyön tunneista vaarallisin on klo 24-01. Helsingissä sattui tuona aikana neljä kolaria kymmenessä kuukaudessa ja Tampereella neljä.

Seitsemästä suurimmasta vertailukaupungista oli yksi, jossa ei ajettu puolen yön ja kello yhden välillä yhtään kolaria. Tämä turvallisen yöajelun kaupunki on Espoo.

Tiedot perustuvat tilastokeskuksen kolarien ennakkotietoihin tämän vuoden tammi–lokakuulta. Taajamissa henkilövahinkoihin johtaneet kolarit on listattu Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Lahdessa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vantaalla.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.