Helsingin BMW-kaahari löytyi – kiukku muuttui ymmärrykseksi

Toisinaan järjettömiltä vaikuttaville tapahtumille löytyy järkeenkäypä selitys.

Kerroimme perjantaina kysymyksiä herättäneestä tapahtumasta, joka sattui Helsingin Viikissä. Facebookissa oli torstaina julkaistu julkinen ilmoitus herra Öky-BMW:lle, joka hurjasteli kaatosateessa kohti Herttoniemeä reilua ylinopeutta.

Poikkeuksellisen tapauksesta teki se, että kuljettaja oli unohtanut autonsa katolle salkun, joka sinkoutui liikenneympyrässä pientareelle. Mies yritti viestittää salkkunsa katoltaan pudottaneelle ääni- ja valomerkein, mutta miehen mukaan bemarikuski kiihdytti karkuun vilkutteluista provosoituneena.

Kirjoituksen Facebookissa julkaissut Aki Nylund noukki salkun talteen ja antoi bemarikuskille seitsemän vuorokautta aikaa näyttää koko maailmalle, onko hän ”mies vai vaippapöksy” – ennen kuin hän veisi salkun sisältöineen poliisille.

– Olisi mahtavaa kohdata noin törkeän ylimielisesti ja vaarallisesti liikenteessä käyttäytyvä idiootti ihan kasvokkain, Nylund kirjoitti Facebook-julkaisussaan, jota oli maanantaihin mennessä jaettu yli 11 000 kertaa.

Nyt tarina on kuitenkin saanut jatkoa onnellisen ja ymmärrettävänkin lopun muodossa.

Uuden kirjoituksen Facebookissa julkaissut Nylund kertoo tavoittaneensa bemarikuskin viikonlopun aikana ja tavanneensa parikymppisen miehen kasvotusten.

Kiukku kalliilla BMW:llä ajanutta kaahaaja kohtaan muuttui tapaamisen jälkeen ymmärrykseksi.

– Salkun omistajan, kasvattajan ja ennen kaikkea vastuullisen vanhemman päätöksellä tämä rakkauden riivaama nuorimies opettelee liikennekäyttäytymistä ja oikean kiireen olomuotoa ajamalla seuraavat kaksi vuotta Toyota Yariksella ja isäpapan bemari pysyy ainoastaan omistajan käytössä. Salkun sisältö jääköön teille arvoitukseksi, Nylund kirjoittaa Facebookissa.

Lue myös:

    Uusimmat