Hellyttävä paljastus – tämän asian prinssi William lupasi vankasti Catherinelle pariskunnan mennessä naimisiin: "Hän teki sen erityisen selväksi"

0:54
Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa.

William on pitänyt tiukasti kiinni lupauksestaan Catherinelle pariskunnan 9 avioliittovuoden aikana. 

Prinssi William ja herttuatar Catherine sanoivat toisilleen tahdon 29. huhtikuuta vuonna 2011, ja näin ollen viettävät tulevana keväänä kymmenvuotishääpäiväänsä. Tulevan kuninkaan häät olivat aikanaan valtava spektaakkeli jo itsessään, mutta vielä erityisemmäksi niistä teki se, että Catherine ei ollut entuudestaan kuninkaallinen, vaan hän oli taustaltaan "tavallinen". 

Liittyessään kuninkaalliseen perheeseen Catherinen oli luovuttava paljosta, kuten esimerkiksi normaalista elämästään ilman kuninkaallisen julkisuuden paineita. Useille kuninkaalliseen perheeseen liittyneillä avioliitto on tarkoittanut myös sitä, että tuoreen kuninkaallisen on täytynyt luopua pitkälti yhteisestä ajastaan oman perheensä kanssa. 

Prinssi William kuitenkin teki selväksi mennessään naimisiin Catherinen kanssa, että näin ei tulisi tapahtumaan heidän kohdallaan. William lupasikin Catherinelle ennen pariskunnan häitä, että tämän ei tarvitsisi luopua omasta perheestään sen tähden, että hän menee naimisiin prinssin kanssa ja liittyy brittihovin kuninkaalliseen perheeseen. 

– Kun William kosi Katea, hän teki sen erityisen selväksi, ettei hänen täytyisi jättää omaa perhettään taakseen sen jälkeen, kun hänestä tulee kuninkaallinen, kuninkaallisasiantuntija Katie Nicholl kertoo.

– Hän lupasi, että he tulisivat aina pariskuntana olemaan osa myös Catherinen perhettä, ja niin he ovat tehneet. On kyseessä ollut sitten kuningattaren seurueessa oleminen Ascotin laukkakisoissa tai oleminen tärkeänä osana kuningattaren seuruetta valtakauden timanttijuhlassa, he ovat olleet siellä. 

Lähde: Marie Claire

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja