Mainos

Prinssi William ei halunnut kiirehtiä herttuatar Catherinen kosimista – taustalla liikuttava syy: "Se oli ehdotonta"

6:07
Brittihovin uusin tulokas esiteltiin maailmalle

Prinssi William otti aikansa ennen herttuatar Catherinen kosimista. 

Prinssi William ja herttuatar Catherine seurustelivat useiden vuosien ajan ennen kuin he sanoivat toisilleen tahdon viimein vuonna 2011. Pariskunta seurusteli ennen kihlaustaan niin pitkään, että yleinen ihmetys siitä, aikooko William ikinä kosiakaan rakastaan, ehti jo nousta vahvasti pinnalle. 

Kuninkaallisten asiantuntija sekä elämäkertakirjailija Katie Nicholl kertoo, että Williamilla oli kuitenkin hellyttävä syy sille, miksi hän ei kiirehtinyt kosinnan kanssa. Nichollin mukaan William ei halunnut ottaa riskiä, että suhde voisi päättyä avioeroon kuten hänen vanhempiensa prinssi Charlesin ja prinsessa Dianan kohdalla. Lisäksi William halusi antaa Catherinelle aikaa tulla täysin varmaksi siitä, että hän olisi itse valmis kuninkaalliseen elämään. 

Catherine ja William myös asuivat yhdessä melko pitkään ennen kihlautumistaan, sillä pariskunta halusi toden teolla testata sitä, millaista yhteinen elämä avioparina tulisi olemaan. 

– William ja Kate tiesivät toistensa viat ja toimivat yhdessä tiiminä. Williamille, joka on ikuisesti traumatisoitunut vanhempiensa erosta johtuvasta tuskasta, oli ehdotonta, että kun hän menee naimisiin, se tulisi olemaan ikuista. 

Lähde: Yahoo

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja