Herttuatar Catherinella ja prinssi Williamilla on avioliitossaan yksi tiukkaakin tiukempi sääntö – tämä ei ole herttuaparin taloudessa sallittua

0:54
Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen avioliitto on kestänyt monet myötä- ja vastoinkäymiset. 

Prinssi William ja hänen puolisonsa herttuatar Catherine menivät naimisiin vuonna 2011 ja yhdessä pariskunta on ollut yhteensä jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Pariskunta elää elämäänsä yhtenä maailman kuuluisimmista kaksikoista ja kuninkaallisten velvollisuuksiensa lisäksi he ovat vanhempia kolmelle pienelle lapselleen: 6-vuotiaalle prinssi Georgelle, 5-vuotiaalle prinsessa Charlottelle sekä 2-vuotiaalle prinssi Louisille.

William ja Catherine tapasivat toisensa opiskellessaan St. Andrew'n yliopistossa. Pariskunta tapaili toisiaan yhdeksän vuoden ajan, ennen kuin he menivät naimisiin. William on paljastanut, että hän viivytteli kosinnassa jotta hän varmistuisi siitä, että Catherine olisi varmasti valmis kuninkaalliseen elämään. William halusi antaa rakkaalleen myös mahdollisuuden vetäytyä, mikäli kuninkaallisuus olisi tuntunut Catherinesta liian valtavalta taakalta ottaa harteilleen. 

Lähteiden mukaan Catherinella ja Williamilla on avioliitossaan yksi tärkeä ja ehdoton sääntö, joka on auttanut pitämään pariskunnan suhteen vahvana kaikkien vuosien ajan. Pariskuntaa läheisen lähteen mukaan huutaminen on täysin kiellettyä Cambridgen herttuaparin taloudessa, niin aikuisten kuin lastenkin osalta. 

Toinen sääntö, joka on ehdoton Williamin ja Catherinen parisuhteessa on se, ettei nukkumaan saa mennä vihaisena. Näin ollen riidan sattuessa on se selvitettävä saman päivän tai illan aikana, eikä närän aiheuttamaa taakkaa saa viedä seuraavaan päivään.

Lähde: CheatSheet

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja