Mainos

Ensimmäinen otos Archie-vauvasta ja kuninkaallisesta perheestä kohahduttaa – tämän takia kuva on historiallisesti merkittävä

6:07
Brittihovin uusin tulokas esiteltiin maailmalle

Kuva herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn Archie-vauvasta perheensä kanssa teki kuninkaallista historiaa. 

Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn esikoinen, Archie Harrison Mountbatten-Windsor syntyi maanantaina 6. toukokuuta. Onnea hehkuva herttuapari esitteli esikoisensa keskiviikkona 8. toukokuuta Windsorin linnassa. 

Myöhemmin samana päivänä Meghan ja Harry ilmoittivat esikoispoikansa nimen omalla Instagram-tilillään julkaisemallaan kuvalla. Hellyttävässä kuvassa näkyy, kuinka onnelliset vanhemmat esittelevät pienen Archien Harryn hymyileville isovanhemmille kuningatar Elisabetille ja prinssi Philipille. Paikalla tilanteessa oli myös Meghanin äiti Doria Ragland. 

Kuva itsessään ei poikennut juuri kuninkaalliselle perheelle ominaisesta tyylistä, mutta se teki silti historiaa ennen näkemättömällä tavalla. Tilanteesta julkaistu kuva on ennennäkemättömän erityinen, moderni sekä ikoninen. 

Tilanne, joka kuvassa esitettiin, ei ollut erikoinen. Myös Harryn veljen prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kaikki kolme lasta ovat päässeet kuvatuiksi vastasyntyneinä, mutta herttuattaren perhe ei ole koskaan esiintynyt ensimmäisissä kuninkaallisissa kuvissa, varsinkaan kuningattaren rinnalla. 

Vaikka Middletonin perhe on nähty esimerkiksi ristiäiskuvissa Elisabetin rinnalla, eivät he koskaan ole olleet mukana tilanteessa, jossa vastasyntynyt esitellään ensimmäistä kertaa kuningattarelle. 

Kuninkaallisen perheen tiedetään ottaneen Doria Raglandin erittäin hyvin vastaan sekä tämän saaneen erityistä kohtelua sen osalta. Esimerkiksi Harryn ja Meghanin häissä Ragland poistui kirkosta Harryn isän prinssi Charlesin käsipuolessa. Catherinen äiti Carole Middleton ei saanut osakseen samanlaista elettä tyttärensä ja prinssi Williamin häissä. 

Ragland kutsuttiin myös viime vuonna viettämään joulua kuninkaallisen perheen kanssa Sandringhamiin. Vaikka Ragland joutui kieltäytymään kutsusta, huomion arvoista on, etteivät Catherinen vanhemmat ole koskaan saaneet vastaavaa kutsua. 

Meghanin tiedetään olevan äärimmäisen läheinen äitinsä kanssa, joten on odotettavaa, että Ragland tulee viettämään paljon aikaa ensimmäisen lapsenlapsensa kanssa. 

Lähde: CheatSheet

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja