Prinssi William ja herttuatar Catherine poseeraavat lapsineen tunnelmallisessa joulukorttikuvassa – kuninkaallisten yhdennäköisyys puhuttaa jälleen

0:41
Prinssi William oli jouluisissa tunnelmissa myös Suomen vierailullaan vuonna 2017

Cambridgen herttuaparin joulukorttikuva sai kuninkaallisfanit jälleen spekuloimaan, ketä sukulaisiaan prinssi George, prinsessa Charlotte ja prinssi Louis muistuttavat.

Prinssi William ja herttuatar Catherine julkaisivat viikko ennen joulua Instagram-tilillään joulutervehdyksen perheeltään. Herttuapari poseeraa tuoreessa perhepotretissa kolmen lapsensa prinssi Georgen, 7, prinsessa Charlotten, 5, ja prinssi Louis’n, 2, kanssa. Perhe on pukeutunut rennosti neuleisiin ja istuu heinäpaaleilla halkopinon edessä hymyt kasvoillaan.

Valokuvaaja Matt Porteousin taltioima otos on myös perheen tämänvuotinen joulukorttikuva ja se on People-lehden mukaan otettu perheen maaseutukodissa Norfolkin Anmer Hallissa.

William ja Catherine ovat myös aiempina vuosina julkistaneet joulun alle tuoreet perhepotretit. Kuvat paljastavat, kuinka paljon pienet kuninkaalliset ovat jälleen kasvaneet.

 

Viime vuonna perhe poseerasi joulukorttikuvassaan vanhan moottoripyörän kanssa hieman kesäisemmissä asuissa. Joulun alla 2018 perhekuva oli otettu syksyisissä maisemissa ja myös tuolloin perhe oli tämän vuoden tapaan pukeutunut rennosti neuleisiin.

Tuoreen joulukorttikuvan kommenttikentässä ihasteltiin perhekuvaa, mutta perinteiseen tapaan seuraajat innostuivat myös ruotimaan sitä, ketä perheenjäseniään pienet kuninkaalliset muistuttavat, kun he ovat jälleen vuoden vanhempia.

Etenkin prinsessa Charlotten ja kuningatar Elisabetin yhdennäköisyys puhutti jälleen kerran.

– Geroge tulee Dianan sukuun, Charlotte muistuttaa kuningatarta ja Louis Katea, eräs arvioi.

– Täysin samaa mieltä! Charlotte on kuin ilmetty Elisabet, moni muukin kommentoi.

– Georgessa todellakin on Spencerien piirteitä, yksi komppaa.

– Louis muistuttaa Michael Middletonia, eräs vertaa perheen kuopusta isoisäänsä.

Pienet kuninkaalliset edustivat viime viikon lopulla vanhempiensa kanssa Lontoossa punaisella matolla – tiettävästi ensimmäistä kertaa ikinä.

Etenkin prinsessa Charlotten kipakat eleet kiinnittivät monien huomion. Prinsessa kieltäytyi tarttumasta punaisella matolla uudestaan isänsä käteen ja lisäksi pikkuprinsessan tulkittiin elehtineen kiusaantuneesti teatteriaitiossa sen jälkeen, kun prinssi William oli pitänyt puheen.

Kuninkaallisilla on tänä vuonna heilläkin edessään erilainen joulu, sillä koronapandemian vuoksi suku ei kokoonnu tänä vuonna Sandringhamin linnaan kuningatar Elisabetin luo. Kuningatar ja prinssi Philip viettävät joulua eristäytyneinä Windsorin linnaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja