Mainos

Heikuralle Suomen Kuvalehden journalistipalkinto

Palkintoperusteiden mukaan Heikuran kuvat ovat "journalismia sen parhaassa muodossa, syvällistä analyysia hetkestä, jossa valokuvaaja on itse läsnä".

Suomen Kuvalehti on antanut journalistipalkintonsa valokuvaaja Hannes Heikuralle. Heikura työskentelee Helsingin Sanomissa.

Palkintoperusteiden mukaan Heikuran kuvat ovat "journalismia sen parhaassa muodossa, syvällistä analyysia hetkestä, jossa valokuvaaja on itse läsnä". Heikura saa palkinnon mukana 5000 euron sekin.

Suomen Kuvalehti täytti tänä vuonna 90 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi palkintolautakunta päätti jakaa myös kunniamaininnan. Kunniamaininnan sai Kirkko ja Kaupunki -lehden päätoimittaja Seppo Simola. Simola sai tunnustuksen itsenäisestä ajattelusta, rohkeista kirjoituksista ja korkean luokan journalismista.

Kuvalehden journalistipalkinto jaettiin 32. kerran.

Journalistipalkinnon lisäksi Suomen Kuvalehti jakoi tunnustuksia myös yrityksille. Häkkinen Oy palkittiin Suomen parhaana työllistäjäyrityksenä, metsäkoneita valmistava Ponsse parhaana kansainvälistyjäyrityksenä, Ramirent parhaana kasvuyrityksenä ja Berner Osakeyhtiö parhaana perheyrityksenä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.