Heikki jakoi hauskan kuvan joulukuusen "koirasuojasta" – tähän kuvaan on lemmikinomistajien helppo samaistua!

Järvenpääläinen Heikki Kaisto jakoi Facebookiin hauskan kuvan joulukuusen ympärille "koirasuojaksi" kasatuista tuoleista. Näin kotona ei varmasti odota kaatunut kuusi ja sotku.

Tähän kuvaan voi varmasti moni koiraperhe samaistua näin joulun aikaan. Heikki Kaiston kotona on asetettu joulukuusen ympärille ruokapöydän tuoleja ja yksi lyhtykin, ettei perheen 2-vuotias kääpiösnautseri Tami pääse joulupuuhun käsiksi.

– Kotona ollessamme Tami ei ole kiinnostunut kuusesta eikä tuhoja ole koskaan syntynyt. Mutta koiran ollessa yksin ei voi koskaan tietää, mitä se keksii, Heikki kertoo MTV Uutisille.

– Otan varman päälle ja laitan esteet aina paikalleen, kun Tami jää yksin kotiin. On mukavampi tulla kotiin, kun ei tarvitse pelätä, onko kuusi vaakatasossa lattialla, hän naurahtaa.

"Esiin saattaa tulla pikku pirulainen"

Heikki kertoo, että kun Tami oli pienempi, saattoivat laturin johdot katkeilla. Kerran myös tv-tason kukat olivat saaneet kyytiä: ne oli levitelty multineen päivineen pitkin asuntoa.

– Tami on ihmisten seurassa rauhallinen ja kerjää paljon rapsutuksia. Yksin ollessa ja tylsyyden iskiessä saattaa esiin tulla pikku pirulainen, Heikki selittää.

Tähän mennessä joulukuusi on kuitenkin pysynyt turvassa. Aito kuusi tuotiin perheen kotiin joulukuun 2. päivä.

– Tuolit ovat hyvin ajaneet asiansa. Tämän veijarin kanssa on hyvä ottaa varman päälle.

Heikki paljastaa, että joulusuunnitelmissa on tänä vuonna saunomista, syömistä ja rentoutumista uudessa kodissa Järvenpäässä puolison ja Tamin kanssa.

Koira on päässyt odottamaan joulua jo oman joulukalenterin kanssa. Aattona Tamille on luvassa pari joulupakettia kuusen alta sekä siivu kinkkua jouluaterialla, Heikki kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat