Tässäkö ratkaisu kissanomistajien ongelmiin? Kauppaketju myy erikoista joulukuusta lemmikkitalouksiin ja lapsiperheille

Kissataloudet, pienten lasten vanhemmat ja kasoittain joululahjoja aatoksi varaavat voisivat hyötyä brittikaupan uudesta puolikkaasta joulukuusesta.

Jouluun on alle kuukausi aikaa, ja innokkaimmat ovat jo kaivaneet joulukoristeet esiin. Lemmikkitalouksissa joulukuusen hankkiminen voi tosin ehkä tuottaa ongelmia, jos kissa repii koristeet alas heti niiden asettamisen jälkeen.

Ei syytä epätoivoon! Brittiläisessä verkkokaupassa on nyt myynnissä jokaiselle kissanomistajalle ja pienten lasten kanssa joulun aikaa viettävälle ratkaisu, niin kutsuttu "päivänvarjokuusi"!

Muovisesta joulukuusesta on poistettu kokonaan alimmat oksat, joten kissan tassut eivät yllä repimään joulupalloja ja muita koristeita alas.

Tässä vantaalaiskodissa on joulukoristeita jopa 40 laatikollisen edestä! Katso alta olevalta videolta, millaisia upeat koristeet ovat! (Artikkeli jatkuu videon alla.)


– Pidä täydellisesti asetellut kuusenkoristeet, rusetit ja kulkuset uteliaitten, ryömivien lasten tai kissan leikkisten tassujen ulottumattomissa tällä 1,8 metrisellä päivänvarjokuusella, kuvaillaan kuusta myyvän Argos-verkkokaupan nettisivuilla.

– Jos joulupukki on ollut erityisen antelias, alla on paljon tilaa pinota lahjoja sen sijaan, että levittelee niitä sen ympärille. Se on myös mahtava vaihtoehto perinteiselle kuuselle, jos on hiukan tiukkaa tilassa.

1,8-metrisestä kuusesta noin puolet eli 900 metriä on oksatonta tilaa alla. Puolikkaalla joulukuusella on hintaa 33,33 puntaa eli noin 38 euroa. Jos kuusesta haluaa lumisen version, myös sellainen on saatavilla muutaman euron lisähintaan, 42 eurolla.

Valitettavasti Argos ei toimita tuotteita Suomeen.

Hyvä vai huono idea?

Ladbible-sivusto kirjoittaa, että kuusi on varsin edullinen vaihtoehto silloin, jos on kyllästynyt näkemään joka aamu joulukoristeet rikkoutuneina lattialla kissojen takia.

– Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että se on sen arvoista, kun vain näet pettyneen ilmeen kissasi kasvoilla, kun se tajuaa, ettei pysty tuhoamaan jotakin, jonka kokoamiseen olet käyttänyt tunteja.

Circa-sivustolla taas ihmetellään, että eikö kuusen ostamisen sijaan olisi aika laittaa kissa kuriin.

– Maailma on ottanut kiinni sinun kyvyttömyytesi pitää eläimesi (ja lapsesi) kurissa, sivustolla kirjoitetaan.

Lähteet: Argos, Ladbible, Circa

Lue myös:

    Uusimmat