Heidi Klum ei aio enää naimisiin

Mallilegenda Heidi Klumia ei enää tulla näkemään alttarilla valkoisessa häämekossa. Naisen mielestä kaksi epäonnistunutta avioliittoa olivat tarpeeksi.

Mallikaunotar Heidi Klum on saanut tarpeekseen avioliitosta. Contactmusic -sivuston mukaan Klum ei aio enää tavoitella satujen onnellista loppua astelemalla alttarille valkoisessa hääpuvussa.

Klum on vuosien varrella ollut naimisissa kahdesti: ensin viitisen vuotta stylisti Ric Pipinon kanssa ja myöhemmin laulaja Sealin kanssa. Sealin ja Klumin yhteiselo kesti seitsemisen vuotta ennen päättymistään eroon runsas vuosi sitten.

Vaikka kaksi eroon päättynyttä liittoa ovatkin saaneet Klumin luopumaan tulevaisuuden häähaaveista, nainen ei suinkaan ole kyynistynyt rakkauden suhteen. Klum vakuuttaa kannustavansa vilpittömästi satuhäistä yhä unelmoivia naisia.

– Näen paljon 30-vuotiaita naisia, jotka etsivät miestä ja jotka haluavat mennä naimisiin ja saada ison sormuksen. Minusta on ihanaa, että heistä tuntuu siltä. Se on satuhaave, joka 70 prosentilla tytöistä on. Minä olen jo tehnyt sen – pukeutunut siihen mekkoon ja unelmoinut siitä kaikesta. Nyt olen onnellinen, ettei minun tarvitse tehdä sitä enää uudelleen.

Tällä hetkellä Klum seurustelee henkivartijansa Martin Kristenin kanssa, ja se riittää.

– Tämä on meidän perheemme. Hän on mahtava lasten kanssa, he todella rakastavat häntä. He ovat tunteneet hänet pitkään, Klum sanoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat