Heart to Heart: Auttavatko Hunksit juuri heitä?

Kenelle osa Scandinavian Hunksien hyväntekeväisyyskalenterin tuotosta menee? Lue koskettavat ehdotukset hyväntekeväisyyskohteiksi!

Scandinavian Hunks on jo usean vuoden ajan tehnyt kiitokseksi suomalaisille naisille hyväntekeväisyyskalenterin, jonka tuotoista osa on ohjattu rintasyövän hoitoon ja tutkimukseen.

Nyt Hunks ja Helmi ovat rakentamassa uutta hyväntekeväisyyden muotoa, Heart to Heart -konseptia, jossa naiset saavat ehdottaa hyväntekeväisyyskohdetta Helmen sivuilla. Osa Hunksien perinteisen hyväntekeväisyyskalenterin tuotoista !

Lue koskettavat ehdotukset hyväntekeväisyyskohteiksi:

"Lähettäkää ne rahat (oikeasti) Afrikkaan tai muualle kehitysmaihin, koska ne ihmiset tarvitsee apua siellä enemmän kun mitään muuta. Niillä ei ole mitään. Viattomia ihmisiä kuolee joka päivä siihen, ettei heillä ole tarpeeksi ruokaa, juomista tai johonkin tautiin. Hankkikaa niille apua. Maailmassa on niin paljon pahaa, sotia ja muita, kun ei osata laittaa asioita tärkeysjärjestykseen. Joten rahalla saisi edes osalle toivon paremmasta elämästä. Rokotukset, seksivalistusta, ruokaa ynnä muita perustarpeita. Tai sitten voisitte rakentaa myös uuden kyläkoulun tai kaivon sinne. Yhden tavallisen pulliaisen ääni ei paljoa paina, sen takia täytyy saada toiveet jollekin ylemmälle taholle ilmaistua ja ne voi sitten toimia."

"Luonnonkatastrofin seurauksena suomalaisen suurperheen omakotitalo vaurioitui siinä määrin, että talon lämmityskustannukset ovat kolminkertaistuneet. Joten rahaa tarvitaan, tärkeimpänä uuden kodin rakentamiseen. Perhe on jätetty yhteiskunnan taholta täysin ilman apua, rahaa yritetään kerätä. Uuden kodin valmistumisesta ole tietoa. Me kaikki ystävät ja sukulaiset toivomme, että perhe saisi uuden turvallisen ja lämpimän kodin mahdollisimman pian."

"Palvelukeskus Koivulehto on täynnä vanhuksia ja sairaita, heille olisi tarpeen muutama käsipari lisää. Henkilökuntaa on vähän ja omaisiakaan ei näy liian usein, joten raha menisi varmasti enempi kuin tarpeeseen. Kolme vuotta kävin siellä lähes päivittäin äitiäni katsomassa, siis tiedän mistä puhun."

"Kotimaan nykyajan nuoret lapsiperheet ovat köyhyysrajan alapuolella usein. Jos nuorilla terveys/toimeentulovaikeuksia ja lapsia, niin meidän pitäisi turvata edes välttämättömät perustarpeet. Tiedän perheitä, joilla rahat ei riitä edes ruokaan itselle ja pienille lapsille, mutta tukea ei saa mistään eikä nuoret nykyään osaa vaatia sitä. Jos perhe tarvitsee elintärkeää lääkitystä, niin se jätetään hankkimatta, kun rahat ei riitä edes ruokaan. Lapsiperheitä häädetään asunnosta kun ei ole maksaa vuokria, eikä tukia siihen saa. Eli häädetään sylilapsen kanssa ulos taivasalle. Näin toimii nykyään yhteiskunta. Jos vanhemmilla ei ole varaa auttaa on perhe täysin epätoivoinen ja yksin, kukaan ei auta. Kyse on kuitenkin yhteiskunnan tulevaisuuden veronmaksajista ja elämästä yleensä. Ei ihme että suuria tragedioita tapahtuu kun perheet ajetaan epätoivoon tulevaisuuden suhteen. Heidän auttaminen yksinkertaisesti pelastaisi ihmishenkiä."

"Olen kahden lapsen tuoreena äitinä sekä opettajana nähnyt liikaa onnettomia lapsia. Olen kohdannut rikkinäisistä perheistä tulevia lapsia, joilta puuttuu turvallinen aikuissuhde elämästään, ja jotka eivät vastaa hymyllä vaan silmistä näkee turvattoman katseen. Ehdotukseni olisi antaa rahat MLL:n organisoimaan lapsiperheiden tukihenkilötoimintaan, tai Pelastakaa lapset-toimintaan, jossa, toiminta on tärkeää ehkäisevää ja varhaisen puuttumisen lastensuojelutyötä. Lisäehdotuksena vielä yksi naisellinen toive. Naisten rintasyöpähän ollut aikaisemminkin teidän hyväntekeväisyytenne kohteena. Suuri kiitos siitä. Mielestäni voisi satsata myös tiedon jakamiseen; antaa koulutusta miten tutkia rintoja ja tunnistaa syöpä ja siihen johtavat tekijät. Nythän puhuttu paljon virustartuntojen (papilloomavirus) yhteydestä naisten syöpiin ja rokotuksista ehkäisemään kohdunkaulan syöpää. Eli siis tämän pitkän sepustuksen jälkeen ehdotus: käytetään tuotto naisten syövistä tiedottamiseen ja suojeluun. Monestihan naisten syövissä paras ennuste saadaan, kun tiedostetaan riskit ja havaitaan sairaus ja hakeudutaan aikaisin hoitoon. Ja lopuksi vielä kiitos teille Hunksit, kun teette hyväntekeväisyyttä todella tärkeissä asioissa. "Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja