Mainos

HBL: Enestam johdossa puheenjohtajakisassa

Sanomalehti Hufvudstadsbladetin mukaan puolustusministeri Enestam on johdossa RKP:n puheenjohtajakisassa. Ministeriä kannattaa 82 puoluekokousedustajaa.

RKP:n puheenjohtaja, puolustusministeri Jan-Erik-Enestamilla on Hufvusdstadsbladetin tekemän kyselyn mukaan niukka johto Ruotsalaisen kansanpuolueen puheenjohtajakisassa.

Tänään julkaistujen tulosten mukaan Enestamia kannattaa 82 puoluekokousedustajaa ja hänen kilpailijaansa europarlamentaarikko Astrid Thorsia 73 edustajaa. 47 edustajaa ei osannut tai halunnut sanoa kantaansa, minkä lisäksi mielipiteet puuttuvat 20 myöhemmin ilmoittautuvalta edustajalta.

Puheenjohtaja valitaan kolmen viikon kuluttua Pietarsaaren puoluekokouksessa. Suomen Tietotoimiston viikko sitten tekemän kyselyn mukaan RKP:n puoluehallituksen piirissä ehdokkailla on likipitäen yhtä paljon kannattajia. Enestamia ilmoitti tukevansa yksitoista puoluehallituksen jäsentä, kun Thorsilla on takanaan kymmenen jäsentä. Neljä puoluehallituksen jäsentä ei halunnut ilmaista kantaansa tai ei ollut sitä vielä päättänyt.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.