Hautalehto nousi katsotuimmaksi MTV:n alkuperäissarjaksi

Tältä näyttää Hautalehto: Rakennus 31 -sarja!

Hautalehto-sarjan toinen kausi Hautalehto: Rakennus 31 on saanut hyvän vastaanoton niin Suomessa kuin ulkomailla. 

Hautalehto-sarjan toinen kausi Hautalehto: Rakennus 31 on tällä hetkellä MTV:n kaikkien aikojen katsotuin alkuperäisdraama maksullisissa suoratoistopalveluissa. Sarja on noussut myös Finnpanelin mittauksissa suoratoistopalveluiden tämän hetken katsotuimmaksi ohjelmaksi. Hautalehto pitää edelleen jaettua kärkisijaa Salatut elämät-sarjan rinnalla.

Toisella kaudella Porvoon poliisia ja rikoskomisario Antti Hautalehdon (Mikko Leppilampi) tiimiä haastavat rituaalimurhilta vaikuttavat kylmäävät kuolemantapaukset. Sarjassa nähdään liuta eturivin näyttelijöitä, kuten Onni Parviainen, Antti Reini, Oona Airola, Iikka Forss, Jemina Sillanpää, Lauri Tanskanen, Teijo Eloranta ja Marja Salo. Sarjan on käsikirjoittanut Veli-Pekka Hänninen ja ohjannut Petri Kotwica.

Hautalehto-sarja perustuu Christian Rönnbackan romaaneihin. 

–  Rikoskomisario Hautalehdon tarinat viehättävät katsojia ympäri maailman, mukaan lukien USA, Australia, Ruotsi ja Espanja, missä El Detective Hautalehto ratkoo tapauksia. Suomen luonto ja vuodenajat ovat varmasti olleet avainasemassa tässä kansainvälisessä menestyksessä, kertoo Commissions & Content Development Manager Janne Vakio tiedotteessa.

Leppilampi arveli aikaisemmin Viiden jälkeen -ohjelman haastattelussa, että Hautalehto-sarjan suosio perustuu erityisesti yhteen asiaan. Antti Hautalehto on rikoskomisarion ammattinsa lisäksi myös ihan tavallinen iloja ja suruja elämässään läpikäyvä ihminen. 

– Samaistumispinta ja -mahdollisuus on se, mikä ihmisiä koukuttaa. Se on se taika, joka sukeltaa ihon alle ja sielun sopukoihin, Leppilampi kertoi.

Myös sarjan ensimmäinen kausi, Hautalehto: Kylmä syli, nousi julkaisunsa aikaan C Moren kaikkien aikojen katsotuimmaksi alkuperäissarjaksi.

Kaikki Hautalehto: Rakennus 31 -sarjan jaksot ovat nyt katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella.

Alta voit katsoa Hautalehto: Rakennus 31 -sarjan pääosan näyttelijän Mikko Leppilammen ja tuottaja Rimbo Salomaan haastattelun. 

Erikoishaastattelussa Hautalehto-sarjan Mikko Leppilampi ja Rimbo Salomaa 17:50
Antti Hautalehdon rooli on Mikko Leppilammelle unelmien täyttymys.

Lue myös:

    Uusimmat