Hätäleikkauksesta pikavauhdilla toipunut Carlos Sainz ei ollut uskoa omaa huippusuoritustaan – "Rankat pari viikkoa"

Ferrarin Carlos Sainz ajoi lauantaina upeasti kakkosruutuun Australian GP:n aika-ajoissa.

Sainz joutui jättämään Saudi-Arabian kisaviikonlopun kesken kaksi viikkoa sitten, kun hänen umpilisäkkeensä tulehtui. Espanjalaiskonkari toipui kuitenkin pikavauhdilla ajokuntoon ja on ollut taas Ferrarinsa ratissa Australiassa.

Vaikka ajokuntoon toipuminen on vaatinut veronsa, on Sainz ollut Australiassa vahvassa vauhdissa. Lauantaina Sainz ajoi itsensä kakkosruutuun aika-ajoissa. Sainz kertoo yllättyneensä huippusuorituksestaan.

– Nämä ovat olleet rankat pari viikkoa. Paljon päiviä sängyssä odottamassa sitä, pystynkö minä ajamaan tänä viikonloppuna. Ja eturiviin ajaminen. En meinannut uskoa sitä ottaen huomioon, kuinka raskasta on ollut, Sainz kertoo Motorsportin mukaan.

– Olen todella iloinen, että voin haastaa Red Bullit tänä viikonloppuna. Eilen olin hieman ruosteessa, mutta sitten pääsin vauhtiin, Sainz jatkaa.

Sainz on omiensa mukaan ajokunnossa, mutta myöntää samaan hengenvetoon, ettei koe oloaan vielä täysin normaaliksi. Vauhdissa se ei kuitenkaan ole näkynyt.

– En aio valehdella. En koe oloani kaikista mukavimmaksi, kun ajan, mutta pystyn siihen. Paljon epämukavia ja outoja tuntemuksia, mutta ei kipuja. Se antaa minulle mahdollisuuden ajaa talla pohjassa, Sainz kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat