Harvinainen kuva! 99 vuotta täyttänyt prinssi Philip poseeraa ryhdikkäästi syntymäpäiväotoksessa kuningattaren kanssa

Prinssi Philip kohahdutti ajamalla ilman turvavöitä 0:40
Prinssi Philip kohahdutti ajamalla ilman turvavöitä.

Kuninkaallisen sisäpiirin mukaan prinssi Philip on hyvässä kunnossa.

Kuningatar Elisabetin aviomies, prinssi Philip täyttää keskiviikkona 10. kesäkuuta 99 vuotta. Brittihovi julkaisi virallisella Instagram-sivullaan harvinaisen yhteiskuvan synttärisankarista ja kuningatar Elisabetista. 

Kuvassa Philip ja Elisabet seisovat Windsorin linnan edustalla, jossa he ovat olleet eristyksissä maaliskuusta lähtien koronatilanteen vuoksi.

Kuninkaallisen sisäpiirin mukaan Philip näyttää vankalta ja hyväkuntoiselta. Kuningatar on pukeutunut eloisaan, vaaleasävytteiseen, keltakukkaiseen mekkoon, joka on kuningattaren pukija Angela Kellyn käsialaa. Kuningattaren asua koristaa erityinen yksityiskohta, rintaneula, jossa on 18.8 -karaatin perintötimantti.

Kyseinen koru on yksi hänen suosikeistaan. Kuningatar käytti korua vuonna 2018 Lontoon muotiviikoilla, kun hän teki sinne yllätysvisiitin.

Philip syntyi vuonna 1921 Korfun saarella Kreikassa sijaitsevassa Mon Repos’n huvilassa. Hänen vanhempansa olivat Kreikan kuninkaan Yrjö I:n poika, prinssi Andreas ja Battenbergin prinsessa Alice.

Prinssin elämä alkoi dramaattisesti, kun perhe joutui pakenemaan Kreikassa puhjenneiden levottomuuksien takia, kun hän oli vasta reilun vuoden ikäinen. Lopulta he asettuivat Saksaan, mutta vastoinkäymiset eivät päättyneet siihen. 




Lue myös:

    Uusimmat