Avain parempaan vastustuskykyyn löytyy jokapäiväisistä ruokavalinnoistamme.
Moni tuskailee etenkin syys- ja talvikaudella flunssien, influenssojen ja muiden hengitystieinfektioiden kanssa ja yrittää välttää ikävät taudit turvautumalla C-vitamiini- ja sinkkilisiin.
Molemmat saattavat työterveyshuollon erikoislääkäri Toni Vänni mukaan lyhentää flunssan kestoa vähän, mutta jos haluaa nimenomaan lisätä mahdollisuuksiaan välttyä infektioilta, on huomio kiinnitettävä jokapäiväisiin ravitsemusvalintoihin.
Lue myös: Yskänlääkkeet tuskin auttavat, jos ikävä yskä vaivaa – kokeile sen sijaan tätä: "Oikeasti ihan tutkittua"
Avainasemassa ovatkin viralliset ravitsemussuositukset, kertoo laillistettu ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen MTV Uutisille.

