Kuningatar Elisabet järkyttyi lapsenlapsensa prinssi Harryn sanoista – otti asian hyvin henkilökohtaisesti

2:44
Prinssi Harry vertaa kuninkaallisen elämän valokeilaa Truman show`hun ja eläintarhaan

Prinssi Harryn sanat ovat saaneet aikaan tunteita kuninkaallisperheessä. 

Kuningatar Elisabetin kerrotaan olevan syvästi surullinen prinssi Harryn laukomista sanoista. Kuningattaren kerrotaan ottaneen sanat hyvin henkilökohtaisesti, lähteet kertovat. Erityisesti Harryn kritiikki isänsä prinssi Charlesin vanhemmuustaitoja kohtaan on saanut kuningattaren järkytyksen partaalle.

Prinssi Harryn suhde muihin kuninkaallisiin kerrotaan olevan entistä enemmän vaakalaudalla, kun hän avasi jälleen salaista arkkuaan uutuusdokumentissa, jonka hän on tuottanut yhdessä Oprah Winfreyn kanssa.

Harry syytää dokumenttisarjassa kuninkaallista perheettä täydellisestä laiminlyönnistä ja väittää, että hänen isänsä antoi hänen kärsiä lapsena median edessä.

– Harryn isoäiti on ottanut tämän hyvin henkilökohtaisesti. Hän on hyvin syvästi järkyttynyt siitä, mitä Harry on sanonut, erityisesti kommentit Charlesiin liittyen.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan avautuivat maaliskuussa kuullussa kohuhaastattelussa siitä, minkälaisia paineita kuninkaallisessa perheessä oleminen tuottaa. Meghan paljasti, että hänellä on pyörinyt myös itsemurha-ajatukset mielessä. Harry oli yrittänyt hakea vaimolleen apua, mutta turhaan.

Harry kertoo nyt Oprahille heidän tuottamassaan Apple TV:n dokumenttisarjassa, että ei aio enää vaieta. Hän totesi, että oli ajatellut perheensä auttavan tilanteessa, mutta olikin saanut vastaukseksi vain syvän hiljaisuuden.

– Vietimme neljä vuotta yrittäen saada sen toimimaan. Teimme kaikkemme hoitaaksemme roolimme ja työmme, mutta Meghan kärvisteli.

– Se tunne, kun koet olevasi loukussa perheesi sisällä, niin siinä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin lähteä, hän lisäsi.

Myös veli prinssi Williamin kerrotaan olevan surullinen veljensä sanoista.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja