Harkitsetko balaclavan ostoa? Kokeile ensin tätä ultramuodikasta tapaa sitoa kaulahuivi – sietää pahimmankin tuiskun!

Näin kaulahuivi kannattaa sitoa – suojaa pahimmaltakin talvisäältä 1:30
Näin muotitietoisen kannattaa kietaista kaulahuivinsa suojaamaan päätä ja kaulaa talven kirpeimmältä puraisulta.

Jos olet harkinnut hankkivasi ultramuodikkaan balaclavan eli kypärämyssyn, kokeile tätä helppoa kaulaliinan kietaisutekniikkaa.

Oletko jo kuullut kypärämyssystä eli balaclavasta? Lämmin balaclava sopii Suomen hyiseen talvisäähän erinomaisesti ja on tämän talvisesongin ykkösasuste. 

Uutisoimme viime talvena maailman muotilavoilla vilahdelleesta lämpimästä pään ja kaulan peittävästä balaclavasta. Ennustimme, että käytännöllinen talviasuste rantautuisi jyrinällä katukuvaan Suomessakin ja niinhän siinä on tänä talvena käynyt. Kypärämyssyt eivät todellakaan ole enää vain pikkulasten pihaleikkeihin soveltuva korvat peittävä pipon, kaulurin ja kaulaliinan yhdistelmä, vaan trenditietoisen ja käytännöllisen ihmisen talven suosikkiasuste.

Katso videolta, millainen on jälleen muodikas balaclava. Juttu jatkuu videon alla.

Rantautuuko Balaclava-trendi Suomeen? 2:03
Balaclava-trendi rantautui viimein Suomeen.

Vanhasta kaulaliinasta saa myös helposti tarpeen vaatiessa loihdittua trendikkään talvisään kestävän trendimyssyn. Jos siis olet harkinnut hankkivasi ultramuodikkaan balaclavan eli kypärämyssyn, mutta et ole vielä ehtinyt kaupoille, kokeile tätä helppoa kaulaliinan kietaisutekniikkaa.

Katso jutun alusta löytyvältä videolta, kuinka kaulahuivi kannattaa kietaista suojaamaan päätä ja kaulaa talven kirpeimmältä puraisulta.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat