Hän on petetyn futisvaimon uusi rakas

Laulaja Cheryl Cole allekirjoitti hiljattain avioeropaperit jättääkseen petollisen miehensä, Chelsean jalkapallotähti Ashley Colen. News of the World -lehti kirjoittaa Cherylin löytäneen jo uuden rakkaan: amerikkalaisen Tanssii Tähtien Kanssa -tanssijan Derek Houghin.

Kun Ashleyn pettämisskandaali tuli julkisuuteen helmikuussa, maailman seksikkäimmäksi naiseksi valittu Cheryl matkusti Los Angelesiin pakoon kohua. Jo tuolloin Derekin nähtiin lehden mukaan menevän Cherylin hotellihuoneeseen ja poistuvan sieltä aamuyöstä, kahdeksan tuntia myöhemmin.

Sen jälkeen pari on bongattu yhdessä usein. Lehden haastattelemien Cherylin ystävien mukaan Derek on tukenut laulajakaunotarta tämän eroprosessissa ja miehestä on tullut hyvin tärkeä ihminen hänelle. Britanniassa asuva poptähti olisi halunnut miehen luokseen Eurooppaan, mutta tämä oli kiinni Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa, jonka hän voitti Pussycat Dolls -laulajattaren Nicole Scherzingerin kanssa.

Nyt Cheryl on saanut tanssijakomistuksen luokseen. Derek lensi Lontooseen vain kaksi vuorokautta sen jälkeen, kun laulaja oli jättänyt avioerohakemuksen. News of the World raportoi parin saapuneen yhdessä Cherylin ja Ashleyn hulppealle Surreyn talolle, jossa mies vietti kolme päivää.

Hän myös esiintyi yhdessä Cherylin kanssa tämän keikalla Lontoossa. Lavalla nähtiin sähköisen seksikäs show, kun rakastunut pariskunta tanssi yhdessä kiehnäten toisiaan vasten.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat