Mainos

Hammastahnasta lautasella tuli käsittämätön nettihitti – luettuasi tekstin ymmärrät syyn

Äidin julkaisusta sosiaalisessa mediassa tuli hitti. Luettuasi hänen tekstinsä ymmärrät taatusti, miksi.

Amy Beth Gardner Tennesseen Clevelandista istutti Breonna-tyttärensä alas päivää ennen kuin tämä aloitti yläkoulun. Garnder antoi tyttärelleen lautasen ja hammastahnatuubin ja pyysi tätä puristamaan tuubin sisällön lautaselle.

"Kun hän lopetti, pyysin rauhallisesti häntä laittamaan kaiken tahnan takaisin tuubiin. Hän alkoi huudella, että "Mutta en pysty!" ja "Se ei mene samalla tavalla kuin, miten se oli siellä"", Gardner selitti päivityksessään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Odotin hiljaa, että hän lopettaisi ja sanoin sitten: "Muistat tämän lautasellisen hammastahnaa lopun elämääsi. Sanoillasi on elämän tai kuoleman voima. Kun menet yläkouluun, näet kuinka paljon painoa sanoillasi on. Sinulla on mahdollisuus käyttää sanojasi loukataksesi, nöyryyttääksesi, herjataksesi ja haavoittaaksesi muita. Sinulla on myös mahdollisuus käyttää sanojasi parantaaksesi, kannustaaksesi, inspiroidaksesi ja rakastaaksesi muita.

Joskus teet väärän valinnan; keksin kolme kertaa tällä viikolla, jolloin olen käyttänyt omia sanojani huolimattomasti ja aiheuttanut vahinkoa. Aivan kuin tämä hammastahna, kun sanat lähtevät suustasi, et voi ottaa niitä takaisin"", Gardner kirjoittaa.

Äiti kertoo kehottaneensa lastaan valitsemaan sanansa siis tarkoin.

"Päätä tänään, että sinusta tulee elämän antaja koulussasi. Tule tunnetuksi hyvyydestäsi ja myötätunnostasi. Käytä elämäsi antaaksesi elämää maailmalle, joka niin epätoivoisesti sitä tarvitsee. Et koskaan tule katumaan kiltteyden valitsemista", äiti päättää kirjoituksensa.

Alunperin päivityksen Instagramissa julkaissut Gardner julkaisi sen myös Facebookissa. Siellä se onkin saanut järjettömän suosion. Tykkäyksiä päivitykselle on herunut jo liki puolen miljoonan verran ja jakoja yli 632 000.

Video: Miksi ei saa kiusata? Lapset tietävät.

Lähde: Good to Know

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.