Mainos

Halpahallin asevarkaus – poliisi kaipaa havaintoja tästä autosta

Etelä-Pohjanmaan poliisi pyytää havaintoja Opel Vectra -merkkisestä henkilöautosta Alahärmän Halpa-Hallin asevarkauteen liittyen.

Liikkeeseen murtauduttiin sunnuntaina aamuyöstä noin neljän aikaan. Myymälästä anastettiin käsiaseita.

Poliisin mukaan teko vaikuttaa hyvin suunnitellulta.

Tekijä oli päässyt rikkomalla pääsisäänkäynnin ulko-oven ikkunan. Siitä tekijä oli edennyt vauhdilla vapaa-ajan osastolle ja ampuma-aseiden suojana olleen metallisen turva-aidan ylitse. Lukittuja tiloja rikkomalla tekijä sai haltuunsa kuusi käsiasetta.

Tapahtuma-aikaan tekopaikan läheisyydessä oli havaittu punainen porrasperäinen Opel Vectra. Erikoistuntomerkkinä autossa on takaspoileri.

Poliisi uskoo auton olevan sama, joka vietiin samana yönä Pietarsaaresta Otto Malminkadulta. Ajoneuvon rekisteritunnus on AGF-109, mutta tunnuksia on saatettu muuttaa.

Poliisi pyytää havaintoja ajoneuvon liikkeistä sunnuntaita vasten yön jälkeen. Myös tiedot ajoneuvoa käyttäneistä henkilöistä kiinnostavat poliisia. Ajoneuvo on edelleen teillä tietämättömillä.

Tiedot voi ilmoittaa Etelä-Pohjanmaan poliisilaitokselle numeroon 050- 5373571 tai lähimmälle poliisille. Tietoja voi laittaa myös osoitteeseen tutkinta.lapua@poliisi.fi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.