Mainos

GTA Onlinen nopein auto on selvitetty – "Olin järkyttynyt"

GTA Online-pelin autot voivat maksaa jopa miljoonia dollareita, mutta suurin osa kalleimmista autoista ei oikeasti ole niitä kaikista nopeimpia. Youtube-videopalvelusta tuttu pelaaja selvitti pelin nopeimman ajoneuvon.

Adam Brough, jonka useat tuntevat paremmin käyttäjänimellä Broughy1322, rakastaa autoja ja autopelejä. Ennen GTA V-pelin pelaamisen aloittamista vuonna 2013, mies tiesi jo paljon autoista ja moottoriurheilusta, joten hän päätti tehdä videoita siitä, kuinka autoista saa pelissä parhaiten kaiken irti.

Pelaajilla saattaa nimittäin olla välillä hankaluuksia valita juuri sitä oikeaa autoa, sillä GTA Onlinessa vaihtoehtoja on jopa yli 400, ja jokaisen päivityksen myötä määrä kohoaa.

Brough kertoo, että vaikka GTA V -pelillä on aktiivinen yhteisö, hän huomasi, että suurin osa autoista löytyvistä tiedoista ei ollut aivan oikein. Miehen mukaan pelaajat, jotka testasivat autoja, eivät olleet kehittäneet yhdenmukaista arvostelujärjestelmää, joka tarkoitti, että johtopäätelmät olivat vääristyneitä.

Käytti lukuisia tunteja testaukseen

Brough päätti kuitenkin muuttaa asian, ja rakensi mukautetun radan, jossa oli hyvä sekoitus käännöksiä ja suoria pätkiä. Hän alkoi testata autojen nopeuksia, ja toisti testit kymmenestä viiteenkymmeneen kertaan.

Maksiminopeuksia mies testasi pitkällä, suoralla radalla. Kokeilujen nopein päätyi Broughin Youtube-kanavalle, missä hän myös kommentoi testattavan auton vahvuuksia ja heikkouksia.

Nykyään mies on yksi johtavista lähteistä, kun pelaajat miettivät, minkä auton ostaa GTA V-pelissä. 

– Tunnen lisävastuuta, kun tiedän, että monet ihmiset odottavat minun testaustani ennen kuin tekevät lopullisen päätöksen, minkä auton ostavat, Brough sanoo.

Videolla on Broughin uusin, elokuun lopussa julkaistu arvio GTA:n nopeimmista päivitetyistä autoista.


Ilmainen auto peittosi kalliit vaihtoehdot

Vuosien testauksen jälkeenkin Brough on edelleen yllättynyt, että GTA V:n paras auto on Elegy RH8, ilmainen auto, joka on GTA hahmonsa Rockstar Social Clubiin linkanneiden saatavilla.

– Olin järkyttynyt. Se oli yksi vaikeimmista asioista ihmisten hyväksyä. He usein sanoivat pitävänsä urheiluautoja nopeampina, kunnes he oikeasti yrittivät voittaa minun Elegyllä asettamiani kierrosaikoja.

Broughin testien mukaan auto on pelin päivityksistä huolimatta edelleen kaikista nopein. Viime vuosina GTA Onlinen lisäämät autot ovat yhä kalliimpia ja kalliimpia, joten autoarvioista on tullut entistä tärkeämpiä kovan tason pelaajille.

– GTA:n ajoneuvojen hinnat ovat nousseet ja minun testini voivat auttaa heitä päättämään, jos auto, jonka ostamista he miettivät, on oikeasti sen rahan arvoinen.

Broughin Youtube-kanavalla on tällä hetkellä yli 140 000 tilaajaa.

Lähde: Kotaku, Youtube

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.