Gran-aldoksi kutsuttu teräsmamma, 85, kikkailee jalkapallon kanssa kuin mikäkin Ronaldo!

Jalkapalloa rakastava englantilaisrouva on noussut internetsensaatioksi temppuvideoillaan, joissa hän kikkailee jalkapallon kanssa.

Violet Slater on 85-vuotias isoäiti Englannista. Suurena jalkapallofanina hän ei ole antanut iän tulla esteeksi hänen ja hänelle rakkaan lajin väliin. Lähipiiri on antanut hänelle osuvan lempinimen, ”Gran-aldo”  – jalkapalloilija Cristiano Ronaldoon viitaten.

Violetin lapsenlapsi Kodi, 11, on jakanut isoäitinsä taidonnäytteitä sosiaalisessa mediassa ja ne ovat olleet huippusuosittuja. Muun muassa jalkapallolegendat Gary Lineker ja Dele Alli ovat Violetin faneja.

Hauskoilla, satoja tuhansia kertoja jaetuilla videoilla isoäidin voi nähdä esimerkiksi tekevän tavaramerkiksi muodostuneen ”Ravanellin”, eli tuuletuksen, jossa paita vedetään pään yli maalin jälkeen.

Helpotusta suureen suruun

Erityistä kuitenkin Violetin pallokikkailuissa on se, että hän tekee kaikki temput istualtaan. Violet liikkuu pääsääntöisesti pyörätuolilla. Se tuo oman haasteensa kikkojen harjoitteluun. Pihalla hän istuu mukavasti pihatuolissa ja kikkailee palloa mitä erikoisimmilla tavoilla maaliin. Sisällä taas nainen istuu mukavasti nojatuolissaan.

– Joskus temppujen harjoittelu voi viedä paljonkin aikaa, mutta treenaan, kunnes saan ne onnistumaan, hän kertoo.

Kikkailu jalkapallon kanssa alkoi suuren tragedian jälkeen. Violetin aviomies kuoli dementiaan 87-vuotiaana vuonna 2017. Tämän jälkeen heidän poikansa Phil, 35, rakensi minikokoisen jalkapallokentän Violetin takapihalle. Pian Violetista tuli toistuva vieras lähipiirin yhteisissä jalkapalloharjoituksissa.

– Se on tuonut minulle elämäniloni takaisin, Violet kertoo.

– Minulla on hyvät opettajat, poikani ja pojanpoikani, Violet ylistää rakkaitaan.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat