Gossip Girl -tähden maha pömpöttää – raskaana?

Scarlett Johanssonin ex-aviomiehen kanssa seurustelevan Blake Livelyn keskivartalo pömpöttää. Odottaako tähti esikoistaan?

Gossip Girl -sarjasta megatähdeksi nousseen Blake Livelyn vatsanseutua seurataan nyt ahkerasti. Tuore romanssi Scarlett Johanssonin ex-aviomiehen Ryan Reynoldsin kanssa kukoistaa, ja langanlaiha näyttelijäkaunotar on bongattu kahteen otteeseen parin viikon sisällä maha hoikasta vartalosta selkeästi erottuen. Ensimmäinen mahahuomio tehtiin tähden kävellessä löysässä hellemekossa New Yorkin kaduilla, ja toisen kerran pömppöä ihmeteltiin Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivänä, kun Lively oli söpöilemässä Reynoldsin kanssa rantakuvissa.

Aikataulu lapselle olisi otollinen, sillä kaunottarella ei ole tällä hetkellä tiedossa olevia elokuvaprojekteja ja Gossip Girl -sarjastakin on jäljellä enää viimeisen tuotantokauden kuvaukset. Mikäli Lively olisi raskaana Gossip Girl -kuvauksissa, hän ei olisi ensimmäinen tähti, jota kamera on kuvannut pelkästään vyötäröstä ylöspäin – esimerkiksi muoti-ikoni Sarah Jessica Parker oli raskaana Sinkkuelämää-sarjan 5. tuotantokauden kuvausten aikana. Parkerin tyyli muuttuikin raskauden takia vartalonmyötäisistä sukka-asuista ja napapaidoista löysiin mekkoihin ja tunikoihin. Jännittävää olisikin nähdä, miten Serena van der Woodsenin tyyli muuttuisi Blaken raskauden myötä...

Katso kohua herättäneet kuvat Subin netissä: Gossip Girl -tähden maha pömpöttää – raskaana?

GOSSIP GIRL uudet neljännen kauden jaksot Subilla maanantaisin klo 20.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat