-kana - kookosmaito - prk raejuustoa - 2 persikkaa- lakkoja
Hans Välimäen ja Gasin menu:
Kanankoipiconfit, paistettua persikkaa ja lämmintä persikkavinaigrettea
kanankoipiconfit:
1 kanankoipi suolaa pippuria valkosipulia keltasipulia timjamia 2 dl öljyä
Kypsennä (uppo)15-20 min. kuumassa öljyssä. paistettu persikka:
Paista persikanlohkot voissa kullanruskeiksi, sokeroi ja mausta suolalla sekä pippurilla.
Persikkavinaigrette:
1 keltasipuli 1 kuutioitu persikka suolaa pippuria 2-3 rkl valkoviinietikkaa 2-3 rkl vettä 1/2 dl oliiviöljyä (tomaattia)
Sekoita kaikki ainekset keskenään, lämmitä ja tarkista maku. Tarjoile.
Helmikananrintaa kookoskastikkeella ja paistettua perunaspaghettia
spaghetti 2 perunaa ohuena nauhana suolaa pippuria kirkastettua voita