Frozen 2 -elokuvasta tihkuu lisätietoa! Tästä hittielokuvan jatko-osa kertoo

Frozen 2 traileri on vihdoin julkaistu 1:59
Frozen 2 -elokuvassa päästään tutustumaan lisää Elsa-hahmon taikavoimiin.

Disney paljasti, mitä Frozen 2 -elokuvalta on sopivaa odottaa.

Vuonna 2013 ilmestynyt Frozen – huurteinen seikkailu oli ilmestyessään jättimenestys, ja fanit odottavat elokuvan jatko-osaa kuumeisesti. Frozen 2 -elokuva nähdäänkin viimein valkokankailla marraskuun lopussa. 

Elokuvasta julkaistiin aikaisemmin traileri, jossa fanit pääsivät jo haistelemaan, millaisissa tunnelmissa elokuvassa ollaan. Trailerilla nähdään muun muassa Elsa-hahmo yrittämässä myrskyävää merta taikavoimiensa avustuksella. Sen voit katsoa ylhäältä.

Ennen traileria Disney myös julkaisi spekulaatioita herättäneen julisteen, jossa nähtiin erilaisia symboleja. Tämä herätti faneissa epäilyksen, että symboleilla viitattaisiin 4 eri elementtiin tai vaihtoehtoisesti vuodenaikoihin.

Nyt Disney on paljastanut, että jatko-osassa saadaan ainakin vastaus yhteen kysymykseen. Ensimmäisessä Frozen-elokuvassa jätettiin nimittäin selittämättä, miksi Elsalla sai voimansa. Disney-fanien ykkössivusto DisInsider julkaisi Twitterissä kuvan kansainvälisestä Frozen-julisteesta. Sen yhteydessä sivusto kertoo, että seuraavassa elokuvassa Elsan voimen syy selviää vihdoin.

Yksi faneista teki aiemmin aloitteen, jossa Elsa-hahmolle vaadittiin naispuolista kumppania. Aloite sai lukuisia allekirjoituksia, mutta fanien toivetta ei ainakaan toistaiseksi ole luvattu lunastaa.

Lähde: Epic Stream

Lue myös:

    Uusimmat