Uusi traileri julki! Keanu Reeves nähdään hauskassa roolissa Toy Story 4 -elokuvassa

Syksyllä ilmestyvästä, neljännestä Toy Story -elokuvasta on saatu lisää videomateriaalia.

Lelujen elämään keskittyvä Toy Story -animaatiosaaga saa jatkoa syksyllä. Uudesta elokuvasta julkaistiin juuri lisämateriaalia.

Toy Story 4 -elokuvassa Woody ja kumppanit saavat uuden lelukaverin, kun heidät omistava Bonnie taiteilee itselleen kertakäyttö haarukasta uuden lelun. Forky-nimellä kulkeva lelu ei kuitenkaan halua hyväksyä itseään leluna ja päättää karata. Woody lähtee hänen peräänsä ja seikkailu on valmis alkamaan.

Uudessa trailerissa nähdään aiemmista trailerivideoista uupunut uusi hahmo Duke Caboom, joka on kanadalainen stunttimoottoripyöräilijä. Hahmolle äänensä antaa Matrix-tähti Keanu Reeves. Reevesin lisäksi uusina tähtinä elokuvasarjaan tulevat muun muassa Oscar-voittaja Jordan Peele sekä hänen kanssaan sketsiohjelmaa aikanaan tehnyt Keegan-Michael Key.

Elokuvassa kuullaan myös vanhoja tuttuja ääniä, kuten Tom Hanks, Tim Allen, Annie Potts ja Don Rickles.

Tom Hanks kommentoi aiemmin BBC:n radiohaastattelussa, että tarina tulee olemaan uskomattoman hieno. Myös Tim Allen on aiemmin kertonutThe Talk -televisio-ohjelmassa, että selvisi juuri ja juuri viimeisten kohtausten lävitse, koska tarina on niin koskettava.

Toy Story 4 saa ensi-iltansa kuudes päivä syyskuuta.

Lue myös:

    Uusimmat