Frozen-ohjaaja vahvistaa faniteoriat – Anna ja Elsa ovat sukua Tarzanille

Frozen-ohjaaja vahvisti faniteorian, jonka mukaan huippusuosioon nousseen animaatioelokuvan sisarukset Anna ja Elsa olisivat jollain tapaa linkittyneet vuonna 1999 julkaistuun Tarzan-elokuvaan.

Vuonna 2013 julkaistun Frozen-elokuvan fanit ovat jo pitkään spekuloineet näiden kahden animaation välisellä yhteydellä, sillä molemmissa päätähdet jäivät orvoiksi haaksirikon vuoksi.

Nyt faniteoria on vahvistettu: sisarusten vanhemmat eivät kuolleetkaan, vaan selviytyivät haaksirikosta ja heidän äitinsä synnytti perheeseen kolmannen lapsen hylätyllä saarella, Afrikan rannikon tuntumassa.

Music Televisionin haasatattelussa Fozenin ohjaaja Chris Buck tunnusti keskustelleensa siskosten taustatarinasta Jen Leen, animaation toisen ohjaajan kanssa.

– Jen ja minä olimme menossa kokoukseen, ja aloin vain kertoa hänelle koko tarinaa, sitä mitä todella tapahtui. Sanoin: ”Tietenkään Annan ja Elsan vanhemmat eivät kuolleet”.

– Heidän laivansa kyllä haaksirikkoutui, mutta he olivat merellä hieman kauemmin kuin on kuviteltu ja kaukana Skandinavian vesistä. Äiti oli raskaana ja synnytti laivalla pienen pojan.

Buckin mukaan poika jäi lopulta orvoksi, kun leopardi tappoi tämän vanhemmat. Gorillat kasvattivat tutun tarinan mukaisesti pojasta viidakon kuninkaan.

Vaikka verisidettä ei mainita elokuvassa taisitä ei mainita alkuperäiskäsikirjoituksessa, Buckin mukaan hänen mielessään Tarzan on Annan ja Elsan veli.

– Se on minun pieni hassu maailmani. Se on aitoa Disney-henkeä, ohjaaja hymyilee.

Frozen-elokuvan toinen osa on tekeillä, mutta se saadaan elokuvateattereihin todennäköisesti aikaisintaan vuonna 2019.

Suomessa asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti

Lue myös:

    Uusimmat