Frozen 2 -traileri sai fanit spekuloimaan – nähdäänkö videolla Elsan tyttöystävä?

Frozen 2 traileri on vihdoin julkaistu 1:59

Lokakuussa ilmestyvän Frozen 2 -elokuvan traileri on herättänyt keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Disneyn hittielokuva Frozen on saamassa jatko-osan. Jatko-osan ensimmäinen traileri julkaistiin 13. helmikuuta. Innokkaimmat fanit ovat heränneet analysoimaan videota ja tekemään spekulaatioita koskien tulevaa elokuvaa. 

Jo pelkästään elokuvan teaser-juliste on herättänyt kysymyksiä. Kuvassa nähtävän lumihiutaleen sakaroista voi nähdä neljä eri symbolia. Niiden tarkoitus on vielä epäselvä mutta fanit epäilevät, että symbolit kuvailisivat neljää eri vuodenaikaa. Toinen suosittu teoria on, että symbolit olisivat elementtejä.

Trailerilla nähdään, kuinka Elsa kamppailee myrskyisää merta vastaan sekä yrittää sammuttaa ympärillään olevaa liekkirinkiä. Trailerin kommenteissa onkin spekuloitu, voisiko taikavoimia olla myös kolmella muulla henkilöllä.

Trailerilla esiintyy myös kaksi mystistä hahmoa – ilmapyörteessä leijuva mies ja tämän vierellä seisova naishahmo. Etenkin naishahmo on herättänyt spekulaatioita. Osa faneista on sitä mieltä, että nainen voisi olla Annan ja Kristoffin tytär. Spekulaatiot ovat myös ihmetyttäneet, sillä joidenkin mielestä nainen on Anna ja ilmapyörteen mies Kristoffin. 

Osa faneista uskoo, että naishahmo on fanien kaipaama Elsan tyttöystävä. Fanit halusivat Elsalle kovasti tyttöystävää, ja tätä kampanjoitiin aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Twitterissä levinnyt kampanjaa keräsi kannatusta tuhansissa ihmisissä ja useissa eri järjestöissä.

Lokakuuhun on vielä aikaa joten lienee selvää, että elokuvasta on luvassa vielä paljastuksia myöhemmin.

Lähteet: Insider, YouTube

Juttua muokattu 26.2.19: Kristoffin nimi korjattu.

Lue myös:

    Uusimmat