Frederik vaihtoi kulkupeliä sakkokohun seurauksena

Laulaja Frederik päätti viikonloppuna taittaa pidemmän matkansa junalla.

Suomalainen suosikkilaulaja Frederik joutui pari viikkoa sitten kummallisen kohtelun keskelle, kun Varsinais-Suomen käräjäoikeuden haastemies saapui haastamaan miestä käräjille keskellä yötä imatralaisessa hotellissa. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, sillä poliisi vei suosikkilaulajan putkaan suoraan lentokentältä kello 12 päivällä. Miestä kohtelu sapettaa edelleen. Hän peräänkuuluttaa, että haastemiehet olisivat katsoneet hänen keikkakalenteriaan ja saapuneet esimerkiksi keikkapaikalle.

– Valtiovallalla pitäisi olla muutakin tekemistä kuin 300-400 euron takia lähteä kimppuuni. Eikö heille ole suurempaa rikollista kuin minä? Tässä asiassa kärpäsestä on tehty härkänen. Tällä halutaan näyttää, että kyseessä on julkisuuden henkilö, jota sakotetaan, Frederik surkuttelee MTV3.fin Viihdeuutisille.

Tapauksesta Frederikille on jäänyt paha maku suuhun, ja hän toivoisikin enemmän tilannetajua virkavallalta muuttuvien liikenneolosuhteiden johdosta.

– Sakkotapauksessa ajelin keväällä valoisana aamuyönä kuivalla ja suoralla tiellä, jossa ei ollut yhtään autoilijaa. Liikennejärjestelyissä pitäisi muutenkin tehdä yleisesti joustamista, sillä olosuhteet heittelevät. Ymmärrän, että lumimyräköiden takia muutetaan nopeuksia, mutta muuten niitä pitäisi miettiä. Tällaiset asiat ovat ikuisuuskysymyksiä, hyväntuulinen laulaja pohtii.

Kaustisilla viikonloppuna keikkaillut mies kertookin vaihtaneensa menopeliä välttääkseen mahdollisia sakkoja. Yleensä autolla keikkamatkoja taittava mies turvautui junaan.

– Olisin joutunut ajamaan kuudesta seitsemään tuntia 80 kilometriä tunnissa. Siinä oli vaara, että olisin ajanut taas kameratolppaan. En lähtenyt köröttelemään sitä vauhtia. Pääsen junalla turvallisesti takaisin Helsinkiin, legendaarinen laulaja naureskelee.

Miehellä on kiirettä riittänyt viikonloppuna, sillä perjantaina hän konsertoi BB-talossa. Kokemuksesta miehelle jäi äärettömän hyvät mielikuvat ja mies naureskeleekin, että hän voisi osallistua julkkiksille tarkoitettuun Big Brotheriin.

– Epäilen, että Sebastian tai Ben voittaa. Sebastian on suosikkini. Jännitin pikkuisen sitä, miten hän suhtautuisi musiikkini. Olin iloinen, että hän ei kääntänyt selkäänsä musiikilleni. Kehuin häntä talossa, sillä hän on monipuolinen ja hauska älykkö, joka tietää niin paljon. Olin iloinen, että hän tiesi niin paljon musiikistani, Frederik iloitsee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat