Mainos

France Telecomille Nokian WAP-ratkaisu

France Telecom Mobiles on julkistanut Nokian WAP-ratkaisuun perustuneet matkapuhelimella käytettävät tietopalvelut. Palveluihin kuuluvat uutiset, säätiedot, osakekurssit, pankkipalvelut, puhelinluettelo, matkailupalvelut, viihdepalvelut, horoskoopit, sekä lotto, ravi ja muut pelit.

Nokia ja France Telecom Mobiles ovat työskennelleet yhdessä WAP-palveluiden kehittämiseksi vuodesta 1998. WAP-palveluiden testit julkistettiin Cannesin GSM-kongressissa viime vuonna.

Nokia toimittaa France Telecomille kokonaisratkaisun, johin kuuluvat Nokia 7110 -mediapuhelimet sekä WAP-infrastruktuuri. France Telecomille toimitettavaan WAP-verkkoratkaisuun kuuluvat IP 330 ja IP650 reititin/palomuuriratkaisut sekä Nokia Artus Messaging Platform -yhdyskäytävä. Lisäksi Nokia toimittaa suuren joukon asiakaspalveluita, kuten järjestelmän asennus, projektinjohto, ylläpito- ja tukipalvelut, asiakaskoulutus ja järjestelmäintegrointi.

France Telecomin Itineris-verkko on Ranskan johtava matkapuhelinverkko. Verkolla on yli 10 miljoonaa asiakasta ja se kattaa 97 prosenttia Ranskan väestöstä.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.