France Telecomille Nokian WAP-ratkaisu

France Telecom Mobiles on julkistanut Nokian WAP-ratkaisuun perustuneet matkapuhelimella käytettävät tietopalvelut. Palveluihin kuuluvat uutiset, säätiedot, osakekurssit, pankkipalvelut, puhelinluettelo, matkailupalvelut, viihdepalvelut, horoskoopit, sekä lotto, ravi ja muut pelit.

Nokia ja France Telecom Mobiles ovat työskennelleet yhdessä WAP-palveluiden kehittämiseksi vuodesta 1998. WAP-palveluiden testit julkistettiin Cannesin GSM-kongressissa viime vuonna.

Nokia toimittaa France Telecomille kokonaisratkaisun, johin kuuluvat Nokia 7110 -mediapuhelimet sekä WAP-infrastruktuuri. France Telecomille toimitettavaan WAP-verkkoratkaisuun kuuluvat IP 330 ja IP650 reititin/palomuuriratkaisut sekä Nokia Artus Messaging Platform -yhdyskäytävä. Lisäksi Nokia toimittaa suuren joukon asiakaspalveluita, kuten järjestelmän asennus, projektinjohto, ylläpito- ja tukipalvelut, asiakaskoulutus ja järjestelmäintegrointi.

France Telecomin Itineris-verkko on Ranskan johtava matkapuhelinverkko. Verkolla on yli 10 miljoonaa asiakasta ja se kattaa 97 prosenttia Ranskan väestöstä.
(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat