Floridalaispari kutsui häävieraat juhlimaan hulppeaan kartanoon – juhlinnan esti yksi oleellinen ongelma

Pari yritti livahtaa naimisiin kartanossa, jota ei edes omistanut 1:19
Floridalaispariskunta päätti pitää hääjuhlansa hulppeassa miljoonien dollarien arvoisessa kartanossa. Pariskunnan juhlasuunnitelmassa oli kuitenkin yksi aika oleellinen mutta: he eivät olleet kysyneet lupaa kartanon käyttöön. 

Floridalainen hääpari päätyi erikoiseen yritykseen juhlatilaa miettiessään.

Floridalaispariskunta päätti pitää hääjuhlansa hulppeassa miljoonien dollarien arvoisessa kartanossa. New York Postin mukaan kartanon tiluksilta löytyy niin tenniskenttä, huvimaja kuin uima-allaskin. Itse kartanossa on puolestaan, yhdeksän makuuhuonetta, 15 kylpyhuonetta, juhlasali, keilarata, teatterihuone, sauna sekä suuri baari. Täydellinen juhlapaikka siis! Katso yllä olevalta videolta, miltä kartanossa näyttää! 

Pariskunnan juhlasuunnitelmassa oli kuitenkin yksi aika oleellinen mutta: he eivät olleet kysyneet lupaa kartanon käyttöön. Erikoisesta tapauksesta kertoi alun perin South Florida Sun Sentinel.

Vieraille lupailtiin kaksipäiväisiä juhlallisuuksia

Courtney Wilson ja Shenita Jones olivat kutsuneet koko sukunsa häihin Southwest Ranchesin "meidän kotiimme". He eivät kuitenkaan itse asiassa omistaneet kotia, eivätkä olleet myöskään vuokranneet sitä.

Hääkutsussaan Wilson ja Jones lupasivat vierailleen cocktail-hetkeä punaisen maton tyyliin lauantaina ja brunssia sunnuntaina, kertoo New York Post.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Omistaja soitti hätäkeskukseen

Yli 1500 neliön kokoinen kartano on ollut pitkään myynnissä 5,6 miljoonalla dollarilla eli reilulla 4,6 miljoonalla eurolla, joten pariskunta oletti sen olevan tyhjillään. Näin ei kuitenkaan ollut.

Kun Wilson ilmestyi kartanolle lauantaina, kartanon omistava Nathan Finkel soitti hätäkeskukseen ja ilmoitti, että hänen maillaan on tunkeilijoita. Finkel kertoo, ettei ollut antanut parille lupaa pitää juhliaan kotonaan.

– En tiedä, mitä tapahtuu, Finkel totesi hätäkeskuspäivystäjälle ja kertoi Wilsonin istuvan portillaan.

Poliisin saavuttua Wilsonia käskettiin häipymään ja mies totteli.

– En halua puhua siitä, sulho totesi South Florida Sun Sentinelille.

Sulhanen oli esittänyt ostajaa

Southwest Ranchesin esikaupunkialueen yhteisöä edustavan asianajaja  Keith Poliakoffin mukaan WIlson oli aiemmin käynyt katsomassa kartanoa esittäen potentiaalista ostajaa.

Poiakoffin mukaan Wilson oli ajatellut myynnissä olevan kohteen olleen tyhjillään, eikä tajunnut omistajan asuvan kiinteistön sivurakennuksessa.

– Tällä tyypillä ei ollut aavistustakaan, että hän asui siellä. Hänen ilmeensä on mahtanut olla järkyttynyt, kun hän ilmestyi paikalle ja omistaja oli kotona, asianajaja ihmettelee.

Tiedossa ei ole, onnistuiko pariskunnan järjestää häänsä. Syytteitä heitä vastaan ei kuitenkaan nostettu.

New York Postin mukaan kartanosta on tehty tarjous, joten Finkelin ei mahdollisesti tarvitse enää tulevaisuudessa pelätä häävieraiden hyökkäystä paikalle.

Tämä pariskunta tyytyi vähempään – lentokentällä rakastunut pari avioitui matkatavaraliukuhihnan äärellä:

Pari rakastui lentokentällä – astelivat avioon matkatavaraliukuhihnan ääressä 1:26

Lue myös:

    Uusimmat