Finn-koiran pentuna aloittama tapa koettelee isosiskon hermoja edelleen – tämän sietäminen vaatii jo kärsivällisyyttä: "Se luulee olevansa vielä pikkupentu"

Astronautti palasi kotiin vietettyään 328 päivää – paluuta odottanut koira repesi liitoksistaan 0:59
Tämä astronautin koira puolestaan sekosi onnesta tavatessaan jälleen omistajansa liki vuoden tauon jälkeen!

Finn-koiralla on kovin ärsyttävä tapa kiusata isosiskoaan.

TikTokissa hilpeyttä on herättänyt myös video Floridassa asustelevasta Finn-nimisestä kultaisestanoutajasta, joka jo pentuna tapasi istua Xena-isosiskonsa päälle. Videosta kertoo muun muassa Daily Star.

Pieni pentukoira ei kenties niinkään haitannut isosiskon oloa, mutta vuonna 2019 syntynyt Finn on jatkanut erikoista tapaansa, vaikka onkin kasvanut kokonsa puolesta jo aika järkäleeksi. Enää pikkuveljen touhu ei välttämättä tunnu Xenasta niin kovin hauskalta.

Nyt Xena muriseekin hieman, kun Finn istahtaa sen päälle, mutta antaa pikkuveljen kuitenkin jatkaa outoa harrastustaan, joskin kovin kyllästyneen näköisenä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

"Yksi tapa sanoa..."

Videolla on liki 3 miljoonaa katselukertaa ja melkein puoli miljoonaa tykkäystä.  Myös Instagramissa videota on katsottu yli 215 000 kertaa. Monen kommentoijan mielestä koirien suhde vaikuttaa samalta kuin monen ihmisenkin sisarussuhde.

– Sekin [Xena] ajatteli alkuun luultavasti, että se on söpöä, totesi eräs kommentoija TikTokissa.

– Se luulee olevansa vielä pikkupentu, arveli toinen.

– Tätä 8-vuotias veljeni tekee minulle, tunnusti yksi kommentoija.

– Tuo on yksi tapa sanoa "minä rakastan sinua", arveli eräs. 

Toisaalta jotkut kommentoijat olivat huolissaan koirien väleistä ja suosittelivat opettamaan Finnin pahasta tavasta pois.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat